05 / 05 / 2024

Kuzu Grup Divan Residence'de bahar kampanyası başlattı!

Kuzu Grup Divan Residence'de bahar kampanyası başlattı!

Kuzu Grup'un Halkalı'daki Divan Residence projesindeki yeni kampanyada vadeler 60 aya kadar uzarken, peşinatlar müşterinin insiyatifine bırakıldı. Taksitler 1+1 rezidanslar için 900 TL...



Kuzu Grup'un Halkalı'daki Divan Residence projesindeki yeni kampanyada vadeler 60 aya kadar uzarken, peşinatlar müşterinin inisiyatifine bırakıldı

Kuzu Grup, Halkalıda gerçekleştirdiği Divan Residence konutları için son  kez bahar kampanyası düzenliyor. Sıfır faiz ve Kuzu Grup Finans Sistemi desteğini içeren kampanya, mayıs ayı sonuna kadar devam edecek. Toplam 743 konutun yer aldığı projede 60 aylık ödeme planında peşinatlar müşterinin teklifiyle şekillenirken, taksitler ise 1+1 rezidanslar için 900 TL ve 2+1 rezidanslar için ise 1900 TL sabit taksit şeklinde belirlendi.

Kampanyanın sınırlı sayıda konut için geçerli olduğunu belirten Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu, 1+1 ve 2+1 için geçerli olacak kampanyada, 1+1 için satış rakamını 167 bin TL ile 289 bin TL, 2+1'lerde ise 283 bin TL ile 369 bin TL aralığında belirlediklerini ifade etti.

Mayıs 2010'da hayatın başladığı projede satışların tamamlanmak üzere olduğunu belirten Kuzu, sıfır faiz ve 60 aya kadar uzanan vade fırsatının altını çizerek, ödemelerdeki peşinatın ise müşterinin teklifiyle şekillenebileceğini kaydetti. Kuzu, kampanyayla ödeme planlarını çok uygun koşullara getirdiklerini belirtti.

Mart 2008'de temeli atılan ve yaşamın Mayıs 2010'da başladığı proje, 34 bin metrekare arsa üzerinde 87 bin 315 metrekarelik inşaat alanı olarak planlandı. 743 daire ve 26 dükkânın yer aldığı Divan Residence'da yer alan konutların büyüklüğü 57 ile 111 metrekare arasında değişiyor. Beş blok olarak tasarlanan proje, zengin sosyal donatılarıyla dikkat çekiyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness center, yürüyüş parkuru, çocuk oyun alanları, tenis kortu ve basketbol sahası gibi alanların yanı sıra housekeeping, kuru temizleme ve resepsiyon hizmetleri de bulunuyor. 29 bin metrekarelik yeşil alanıyla da dikkat çeken proje, Marmara Üniversitesi'ne ait kampüs arazisi ve Fuar Merkezi Tekstil Park ile komşu.

 


Geri Dön