06 / 05 / 2024

KYK bursu alan öğrencilere müjde! Bankkartlara 100 TL hediye! Hemen bakın!

KYK bursu alan öğrencilere müjde! Bankkartlara 100 TL hediye! Hemen bakın!

KYK bursu alan öğrencilere müjde. Burs alan öğrencilere 100 TL hediye edilecek. İşte detaylar!



Son zamanlarda pek çok banka tarafından başlatılan kampanyalara vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye başladı. Bu bağlamda BankKart Genç sahiplerine özel bir kampanya hazırlandı. BankKart Genç sahiplerine hazırlanan özel kampanyada 350 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL toplamda 100 TL hediye edilecek. Bu kampanya 1 Ocak ile 31 Ocak 2023 tarihleri ​​arasında geçerli olacaktır.

Bankkart Genç kredi veya banka kartı özelliği ile Hepsiburada'da tek seferde yapılan 350 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL hediye ve toplam olarak da 100 TL hediye edilecek. Kampanya 1 Ocak 2023 tarihinde başladı ve 31 Ocak 2023 tarihlerinde de son bulacak. Kampanyaya katılım Bankkart Mobil üzerinden yapılacaktır. Kampanyadan kazanılan liralar 10 Şubat 2023 günü kart sahiplerinin hesap içinde verdikleri kartlarına yüklenecek.

BANKKART LİRALAR ANLAŞMALI ÜYE İŞYERİNDE GEÇERLİDİR!

Bankkart Genç liralarının son kullanım günü 28 Şubat 2023 tarihidir ve o tarihe kadar kullanılmayan liralar 1 Mart 2023 günü geri tahsili yapılacaktır. Bankkarta yüklenen liralar anlaşma yapılmış üye işyerlerinde kullanılacaktır.

Bir müşteri kampanya süresince kazanabileceği maksimum Bankkart Genç Lirası tutarı olarak 100 TL kazanabilir. 100 TL Bankkart Lirası elde etmek için farklı günlerde alışveriş yapmanız gerekmektedir. Bankkart harcamaları asıl kart sahibinin harcamasına yansıtılacaktır. Kampanya süresince yapılan işlemin kampanyanın bitişinde iptal veya iade edilmesi durumunda bağışlanan Bankkart Genç Liraları iade edilecektir.

Kampanya tarihinde programa katılmayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır. Kampanyaya yalnızca Bankkart Genç ile gerçekleştirilen işlemler için geçerlidir. Bankkart, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bedava Bankkart ile gerçekleştirilen işlemler kampanya kapsamına alınmamış demektir.

EMEKLİLER İHTİYAÇ KREDİSİ ÇEKEBİLİR Mİ?

İhtiyaç kredisinde devletin vermiş oldu yüzdelik miktar konut kredisine bakıldığı zaman biraz daha azdır. Buna göre de bir emekli vatandaş en çok maaşının yüzde 50 miktarını aylık taksit ödemesi geçmeyecek şekilde gereksinim kredisi kullanabilir.

Hisseli tapu riskleri nelerdir?

Kiracılar bunları biliyor musunuz? Kiracı ev sahibini kime şikayet edebilir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön