28 / 04 / 2024

Kylie Jenner'in lüks malikanesi!

Kylie Jenner'in lüks malikanesi!

23 yaşındaki Kylie Jenner'in geçtiğimiz yıl satın aldığı malikane gündem olmuştu. Jenner malikane için 36.5 milyon dolar ödemişti. 



Los Angeles'ın en sevilen bölgelerine gayrimenkul yatırımı yapan Kylie Jenner, geçtiğimiz yaz 36.5 milyon dolar ödeyerek lüks malikane satın almıştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Jenner bu evini iş amaçlı da kullanıyor. Zaman zaman ailesiyle birlikte rol aldığı Keeping Up With The Kardashians adlı programının son bölümlerinin çekiminde de plato olarak kullandı.

Kylie Jenner, gösterişli evinin çeşitli bölümlerini, kozmetik markasının ürünlerinin tanıtımı için çektiği fotoğraf ve videolarda da kullanıyor. Sık sık da evinde çektiği videoları ve fotoğrafları sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaşıyor.

Kylie Jenner in lüks malikanesi!

TAŞINIR TAŞINMAZ PAYLAŞIM YAPTI

Travis Scott ile olan ilişkisinden bir kız çocuk annesi olan Kylie Jenner, Los Angeles'ın en gözde bölgelerinden biri olan Holmby Hills'te bir malikane satın aldığını da sosyal medya hesabından açıklamıştı. Taşındığı zaman da burada çekilen pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Kylie Jenner in lüks malikanesi!

FİYATI DÜŞÜRDÜ 

Jenner, emlak portföyüne dahil ettiği bu yeni ev için 36.5 milyon dolar harcama yaptı. Aslında ev sahibi, bir hafta önce satışa çıkardığı bu ev için 45 milyon dolar talepte bulunmuştu. Fakat Kylie Jenner, yürütülen pazarlıklar sonucu evi 36.5 milyon dolara satın aldı.

LÜKS HAYAT 

Kylie Jenner'ın yeni evinin yedi tane yatak odası, 14 tane de banyosu bulunuyor. Tek katlı ev geniş bir alan üzerinde inşa edildi. Evin içinde spor salonundan özel sinema salonuna kadar, Jenner'ın alışkın olduğu hayatın konforunu sağlayacak çok sayıda özellik yer alıyor. 

Kylie Jenner in lüks malikanesi!

BAŞKA EVLERİ DE VAR 


Henüz 23 yaşında olan Jenner, California'da zenginlerin yaşadığı Hidden Hills'te bir malikanede yaşıyor. 2016 yılında 12 milyon dolara satın aldığı bu malikane Jenner'ın tek evi de değil.

Kylie Jenner in lüks malikanesi!

ZEVKİNE GÖRE DEKORE ETTİRDİ 

Kylie Jenner, 8 odalı malikanesini tepeden tırnağa dekore ettirdi. Usta isimlerin imza attığı bu dekorasyon sonucu malikanenin belli odaları Barbie temasına uygun olarak rengarenk döşendi. Bazı odaları da daha klasik bir tarza sahip. Bu arada Kylie Jenner'ın 1 milyar dolar serveti bulunuyor. 

Kylie Jenner'dan 40 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!
 


Geri Dön