02 / 05 / 2024

Lapis Han Projesi Kartal Gürallar'da 280 bin liraya ofis!

Lapis Han Projesi Kartal Gürallar'da 280 bin liraya ofis!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Yüzde 10 peşinatla ödemenin yapılabildiği Lapis Han Projesi Kartal Gürallar'da yer alan ofislerin fiyatları 280 bin liradan başlıyor...



İstanbul Kartal'da hayata geçirilen  Lapis Han  projesi  Gürallar Yapı  imzası ile inşa ediliyor. Çeşitli sosyal olanakların yer aldığı projede teslimler 2014 yılının Nisan ayında gerçekleşecek.


Lapis han projesinde bulunan ofislerin alanlar 57 metrekareden başlıyor ve 2 bin metrekareye kadar birleşebilir lego ofis alanlarına dönüşebiliyor. 


Banka kredisine uygun olan Lapis Han projesinde yüzde 10'luk peşinat ödendiğinde, yüzde 50'lik kısmı banka kredisi ile ödeniyor ve kalan bedel 3'er aylık taksitler şeklinde ödeniyor.


Ofis fiyatlarının 280 bin liradan başladığı Lapis Han projesinde  160 adet ofis ve 40 adet mağaza yer alıyor. Projede kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness center, kreş ünitesi, etüd odası ve avlu gibi sosyal alanların yer aldığı Lapis Han projesinde otopark, vale, banka şubesi, ATM, kafe, restoranlar, kırtasiyeci, copy center bulunuyor.


Kartal Lapis Han projesi Kartal Adalet Sarayı'na 1 kilometre, kartal Araştırma Hastanesi'ne 1 kilometre, tren istasyonuna 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 13 kilometre, Kadıköy'e 24 kilometre mesafede konumlandırılıyor.


Telefon: 0216 577 10 00

Web Adresi: www.gurallaryapi.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön