16 / 05 / 2024

Lavinya ve Ginza Park şık mimarisiyle dikkat çekiyor!

Lavinya ve Ginza Park şık mimarisiyle dikkat çekiyor!

4 blok 108 daire ve 14 mağazadan oluşan Lavinya, mimarisiyle Mimarsman'a 80 milyon dolarlık Ginza Park Beylikdüzü'ne görsel zenginlik ve estetik katıyor...



4 blok 108 daire ve 14 mağazadan oluşan Lavinya, mimarisiyle Mimarsman'a 80 milyon dolarlık Ginza Park Beylikdüzü'ne görsel zenginlik ve estetik katıyor

KULLAR İnşaat kendi gerçekleştirdiği ilk proje olan ve yeni yıldan itibaren oturumun başladığı Lavinya Park Mimarsinan'da kalan dairelerin ve dükkanların satışı devam ediyor. Büyükçekmece Mimarsinan'da konumlandırılan Lavinya Park Mimarsinan; 4 blokta 108 daire ve 14 mağazadan olu-şuyor. Proje, 'İstanbul'un yeni Yeşilköy'ü' olarak adlandırılan Mimarsinan'ın gelişmesine destek veriyor

Ginza Beylikdüzü'nde
Kullar İnşaaf m Keleşoğju İnşaat ile yaptığı Ginza Lavinya Park ilk ortak projesi de dikkat çekiyor. Beylikdüzü E-5 üzerinde olan ve 80 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen ve bitmek üzere olan projede satışlar devam ediyor. Yola bakan blokta ofis katlan ve dükkanların olduğu arka bloklarda normal dairelerin yer aldığı proje farklılığıyla kendini gösteriyor.

İngilizlerin büyük ilgisi
Yine E-5 üzerinde gerçekleştirilen otel veya home ofis tarzı Lavinya City7 de karma bir proje olarak özellikle yabancılar tarafından ilgi gösteriliyor. Lavinya City7 de yüzde 30'luk bir ön satış anlaşması gerçekleştirildi. Beylikdüzü'nde butik bir proje olarak yapılan ve tamamlanan Lavinya Garden'daki 80 adet dairenin yandan fazlası İngilizler'e satildı.

Öte yandan Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezlerinden biri olan ve temeli 2010 yılı içersinde atilsan Otoport'un inşaatı ve satışları hızla devam ediyor.

Kullar, tecrübesini tekstilden inşaat sektörüne aktardı ÖRTEKS Tekstilin iştiraki Kullar İnşaat, 2007 yılında konut sektörüne adım attı, örteks Tekstilin de Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Kul'un liderliğindeki Kullar İnşaat, tekstildeki 50 yıllık birikimini konut sektörüne' taşıdı.


'şževkimiz sinerji oldu'
Kurallar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kul, 'Konut sektörüne, 2007 yılında adım attık. Yavaş yavaş yol almaya başladık. Bu alanda yaptığımız her işi titizlikle, özenle ve şevkle yapmaya çalıştık. Beraber çalıştığımız insanlara da bunu hissettirdik. Buraya kadar çok güzel işler yaparak geldik ve bundan sonra da aynı sinerji ile çalışmaya devam edeceğiz' diyor.


İklimya Kurallrı'ın enerjisi
ENERJİ sektörünü de İklimya ismiyle adım atan grup; Erzurum'da şženkaya bölgesinde ve Aşkale'de iki HES projesini hayata geçiriyor. Aşkale'deki HES inşaatı bitmek üzere ve bu yıl elek' rik üretimine başlayacak. Bunun yanı sıra enerji alanında yapılabilecek diğer HES projeleri ve alternatif enerji kaynaklarıyla ilgili de araştırmalar sürdürülüyor.

Sözcü

 

 

 

 


Geri Dön