11 / 05 / 2024

LC Waikiki, Avrupa'daki ilk mağazasını Romanya'da açtı

LC Waikiki, Avrupa'daki ilk mağazasını Romanya'da açtı

Ana markası LC Waikiki olan Tema Grup, Romanya'da 1 yıl içinde 15 mağaza açmayı planlıyor



Ana markası LC Waikiki olan Tema Grubundan yapılan yazılı açıklamada, Bükreş'te AFI PALACE alışveriş merkezinde açılan 800 metrekarelik LC Waikiki mağazasının kadın-erkek-kız çocuk-erkek çocuk koleksiyonlarını, 400 metrekarelik Xside mağazasında ise kadın, erkek ve genç grubu koleksiyonlarını sunduğu kaydedildi.

Açıklamaya göre, yurt dışındaki operasyonlarını Türkiye'de bulunan merkez ofisinden yönetecek olan grup, Romanya'da 1 yıl içinde 15 mağaza açmayı planlıyor.

Türkiye genelinde 52 ilde 253 LC Waikiki mağazasında 230 bin metrekareyi aşkın satış alanına sahip olan grup, 2007 yılında yüzde 45, 2008 yılında ise yüzde 46'lık büyüme gerçekleştirdi.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

LC Waikiki ilk yurtdışı mağazasını Romanya'da açtı

LC Waikiki, Avrupa'daki ilk mağazasını Romanya'da açtı. Ana markası LC Waikiki olan Tema Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Bükreş'te Afi Palace alışveriş merkezinde açılan 800 metrekarelik LC Waikiki mağazasının kadın-erkek-kız çocuk-erkek çocuk koleksiyonlarını, 400 metrekarelik Xside mağazasında ise kadın, erkek ve genç grubu koleksiyonlarını sunduğu kaydedildi. Açıklamaya göre, yurt dışındaki operasyonlarını Türkiye'de bulunan merkez ofisinden yönetecek olan grup, Romanya'da 1 yıl içinde 15 mağaza açmayı planlıyor. Türkiye genelinde 52 ilde 253 LC Waikiki mağazasında 230 bin metrekareyi aşkın satış alanına sahip olan grup, 2007 yılında yüzde 45, 2008 yılında ise yüzde 46'lık büyüme gerçekleştirdi.
Hürriyet

LCW, Avrupa'da ilk mağazasını açtı 
 
LC Waikiki Avrupa'da ilk mağazasını Romanya'nın başkenti Bükreş'te açtı. 

Tema Grubu'ndan yapılan açıklamaya göre, Afi Palace alışveriş merkezinde açılan 800 metrekarelik LC Waikiki mağazası kadın-erkek-kız çocuk-erkek çocuk koleksiyonlarını, 400 metrekarelik Xside mağazasında ise kadın, erkek ve genç grubu koleksiyonlarını sunuyor. Yurtdışındaki operasyonlarını Türkiye'de bulunan merkez ofisinden yönetecek olan grup, Romanya'da 1 yıl içinde 15 mağaza açmayı planlıyor.
Zaman

LC Waikiki Avrupa'da ilk mağazasını açtı 

LC Waikiki, Avrupa'daki ilk mağazasını Romanya'da açtı.

Ana markası LC Waikiki olan Tema Grubu'ndan yapılan açıklamada, Bükreş'te Afi Palace alışveriş merkezinde açılan 800 metrekarelik mağazada kadın-erkek-kız çocuk-erkek çocuk koleksiyonlarını, 400 metrekarelik Xside mağazasında ise kadın, erkek ve genç grubu koleksiyonlarını sunduğu kaydedildi. Grup, Romanya'da 1 yıl içinde 15 mağaza açmayı planlıyor. LC Waikiki'nin Türkiye genelinde 52 ilde 253 mağazası bulunuyor
Star

LC Waikiki Avrupa'daki ilk mağazasını açtı 

LC Waikiki, Avrupa'daki ilk mağazasını Romanya'da açtı. Ana markası LC Waikiki olan Tema Grubu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Bükreş'te AFI PALACE alışveriş merkezinde açılan 800 metrekarelik LC Waikiki mağazasının kadın-erkek-kız çocuk-erkek çocuk koleksiyonlarını, 400 metrekarelik Xside mağazasında ise kadın, erkek ve genç grubu koleksiyonlarını sunduğu kaydedildi. Açıklamaya göre, yurtdışındaki operasyonlarını Türkiye'de bulunan merkez ofisinden yönetecek olan grup, Romanya'da 1 yıl içinde 15 mağaza açmayı planlıyor.
Vatan


Geri Dön