28 / 04 / 2024

Led ve Led Aydınlatma Fuarı'nda final!

Led ve Led Aydınlatma Fuarı'nda final!

11. Uluslararası Led&Led Aydınlatma, 4. Electronist ve 4. Elex Fuarları, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgili sektörlerin bölgedeki en geniş teknoloji buluşmasına ev sahipliği yaptı.




Düzenlendiği 11. yılda hem katılımcı firma ve sergilenen ürün bazında, hem de ziyaretçi sayısında zirveye ulaşan 11. Uluslararası Led&Led Aydınlatma, 4. Electronist ve 4. Elex Fuarları, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da ilgili sektörlerin bölgedeki en geniş teknoloji buluşmasına ev sahipliği yaptı. Sergilenen sayısız teknolojik yenilikleriyle, serilerinin en gelişmiş ve en estetik modelleriyle, verimlilik ve sürdürülebilirlik gibi çevre duyarlılığı olan ürünleriyle, Led aydınlatma, elektrik ve elektronik sanayisinin ortak buluşma platformu olan bu üç fuar, geçtiğimiz yıllara oranla gösterdiği büyüme ve genişleme sayesinde yine geleceği en ‘parlak’ fuarlar olduklarını kanıtladılar.


2014 yılında 259 firmanın katılımcı olarak yer aldığı Led&Led Aydınlatma Fuarı’nda, 2015 yılında ise 312 firma yer almaktadır. Yine 2014 yılında firmalar tarafından tutulan alan 10.200 m2 iken, 2015 yılında bu rakamın 12.840 m2‘ye çıktığını görüyoruz. Ziyaretçi rakamlarına bakıldığında ise, benzer bir artışa burada da rastlanırken, 2014 yılına oranla 2015 yılında fuar ziyaretçi bazında %15 artış gözlenmiştir.




Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Marmara Tanıtım Fuarcılık Genel Müdürü Feridun Bayram; “Bu büyüme rakamlarında Marmara Tanıtım Fuarcılık ekibinin hem yurt içinde hem de yurt dışında sürdürdüğü geniş çaplı reklam ve tanıtım faaliyetlerinin büyük etkisi olmuştur. Hem dünyada LED, Elektrik ve Elektronik teknolojisinin geldiği yer, hem de Marmara Fuarcılık’ın etkili çalışmaları göz önüne alındığında önümüze çıkan bu büyüme rakamları, Led&Led Aydınlatma, Electronist ve Elex Fuarlarını gelecek için daha fazla büyüme oranları vadeden fuarlar konumuna taşımaktadır” dedi.




Geri Dön