27 / 04 / 2024

Lekule Kartal Evleri iletişim!

Lekule Kartal Evleri iletişim!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanan Lekule Kartal konut projesinde daire teslimlerinin 2015 yılı Aralık ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Lekule Kartal Evleri iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.



Oflaz İnşaat imzası ile yükselen Lekule Kartal iletişim bilgilerinden önce projenin özelliklerinden bahsedelim. 7 farklı daire seçeneği bulunan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçiriliyor.


Lekula Kartal Rezidans'ta daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Kat bahçeli, adalar ve deniz manzaralı dairelerden oluşan projede yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor.


Zemin+18 kat olarak planlanan Lekule Kartal Evleri'nde 1 oda 1 salon konutlar 280 bin TL, 2 oda 1 salon konutlar ise 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.


Le Kule Kartal projesi lokasyon olarak Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, E-5 Karayolu'na 1 dakika, Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a 2 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na ise 3 dakika uzaklıkta yer alıyor. Projenin ortak yaşam alanları; fitness center, havuz cafe, açık havuz ve çocuk parkından oluşuyor.  


Lekule Kartal Rezidans adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal / İstanbul      


Lekule Kartal Evleri iletişim!

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön