27 / 04 / 2024

Levent Loft Bahçe'nin yüzde 30'u satıldı

Levent Loft Bahçe'nin yüzde 30'u satıldı

Akfen Başkanı Hamdi Akın, Levent Loft Bahçe'nin yüzde 30'unun satıldığını belirterek Yapı Kredi Bankası ile 36 ay, O faiz ve ara ödemeli kampanyanın sürdüğünü söyledi



Eski fabrika ve depo binalarının yaşam mekanına dönüşüm projesi olan 'loft' konseptinin Türkiye'deki ilk ve tek örneği Levent Loft projesi, Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Yıldız Holding bünyesindeki Sağlam İnşaat tarafından hayata geçirildi. İstanbul'da Maslak-Levent aksında, Büyükdere Caddesi'nde yer alan Levent Loft'un devamı Levent Loft Bahçe'de 82 adet loft bulunuyor. Doğa-dostu çözümlemelerle insan ölçeğini koruyan 22 katlı blok, Boğaz ve kentin panoramik görüntüsünü kapsayan geniş bir İstanbul manzarasına sahip.

 

50 metrekarelik teras

Akfen Başkanı Hamdi Akın, projenin yüzde 30'unun satışının tamamlandığı bilgisini verdi. Levent Loft l'in devamı olan projede terasların büyüklüğünün 25-50 metrekare arasında değiştiğini belirten Akın, projenin işadamı, şirket sahibi, üst düzey yönetici, mimar ve reklamcı gibi A+ hedef kitleye sahip olduğunu söyledi. Dairelerin hepsinin 1 artı 1 ve 2 artı l'den oluştuğunu belirten Akın, "Projede l'artı l'lerin büyüklüğü 100-165 metrekare, 2 artı l'lerinki ise 140-210 metrekare arasında değişiyor" diye konuştu.

 

36 ay yüzde 0 faiz

Akın, Loft Bahçe'de dairelerin 500 bin dolardan başlayan fiyatlarla satıldığını belirterek "Şu anda Yapı Kredi Bankası ile TL üzerinden 36 ay boyunca yüzde 0 faiz ve ara ödemeli kampanyamız var" dedi. Levent Loft Bahçe'de, her daire için kapalı otopark ve depo alanı, çok amaçlı kullanıma uygun salon ve toplantı odalan, Lounge&Bar ve Concierge, 24 saat hizmet veren resepsiyon, 700 metrekarelik SPA& Fıtness ve yazın yan açılabilen kapalı havuz, güneşlenme terası ile bar bulunuyor. Proje ocak sonunda teslim edilecek.

 

 İnci Neşeli Özoğlu/Posta


Geri Dön