27 / 04 / 2024

LG 2022 model TV’lerinin Türkiye satışına başladı! Dünyanın en küçük OLED TV'si de sunuluyor

LG 2022 model TV’lerinin Türkiye satışına başladı! Dünyanın en küçük OLED TV'si de sunuluyor

Güney Koreli elektronik devi LG, tüketicilerinin merakla beklediği 2022 model televizyonlarını Türkiye'de satışa sundu. Seride konsol ya da PC oyuncuları için ise dünyanın en küçük OLED TV’si de sunuluyor. İşte LG televizyonlarının 17 Haziran fiyat listesi...



Kendinden aydınlatmalı piksel teknolojisi sayesinde kusursuz siyah ve kusursuz renkler sunan yeni LG OLED serisi Dolby Vision IQ ve Dolby Atmos teknolojileri birlikte sinematik deneyimini en üst noktaya taşıyor. Oyun deneyiminde de iddialı olan yeni seri, 0.1 milisaniye tepki süresi, HDMI 2.1 desteği, VRR, AALM gibi üstün oyun özellikleri ile oyunseverlerin favori oyun ekranı haline gelecek.

Yeni seri, LG'nin yenilikçi Smart TV platformunun en yeni sürümü olan webOS 22 ile birlikte geliyor. Yeni sürüme eklenen çoklu kullanıcı profili özelliği ile kullanıcılar farklı profiler oluşturabiliyor. webOS22, ekranı mobilden TV'ye yansıtmanın basit bir yolunu sağlayan NFC Magic Tap ve evdeki bir TV'den diğerine Wi-Fi aracılığıyla kablo veya uydu içeriğinin yansıtılmasına olanak tanıyan Odadan Odaya Paylaşım gibi kullanıcı dostu özellikler de sunuyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön