18 / 05 / 2024

LG Wi-Fi Kombi No Frost Buzdolabı Kaç TL ? Özellikleri neler?  İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

LG Wi-Fi Kombi No Frost Buzdolabı Kaç TL ? Özellikleri neler?  İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Buzdolabını yenilemek isteyenler için LG ; sahip olduğu teknik detaylar ve buna bağlı olarak ortaya koymuş olduğu üst düzey dondurucu performans sayesinde kullanıcıların ilgi odağı haline geliyor. Ürün geniş bir iç hacme sahip ve wifi özelliği ile kontrol edilebiliyor.



LG Wi-Fi Kombi No Frost Buzdolabı Kaç TL ? Özellikleri neler?  İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımlarının bir buzdolabından beklentisi geniş iç hacme sahip olmasıdır. Bununla birlikte gıdaları buzlandırmayan özellikte ve nerde olursa olsun telefon ile kontrol edebilme imkanı sunan buzdolapları onlar için daha cazip gelmektedir. İşte ev hanımlarına cazip gelen özellikleri ile LG buzdolabı..

NO FROST BUZDOLABI ÖZELLİKLERİ

  • LG GC-B569BLCZ cihazında 500 litrelik oldukça geniş bir iç hacim vardır. Hem soğutucu hem de dondurucu bölmeye yiyecek ve içeceklerinizi son derece rahat bir şekilde sığdırabilmek mümkündür. 
  • Cihazın dondurucu bölmesindeki günlük dondurma kapasitesi 12 kg olarak biliniyor. Bu sayede gıdaları rahatlıkla yerleştirebilir ve dakikalar içerisinde ideal saklama koşullarına kavuşmalarını sağlayarak bozulmalarını önleyebilirsiniz.
  • LG markasına ait olan bu buzdolabı modelinin içerisinde mevcut olan raflar portatif bir yapıdadır. Özel raf, çekmece ve bölme dizaynı da tüm ürünlerinizi kategorize ederek koyabilmenize ve dilediğiniz gibi düzenleyebilmenize yardımcı olur.
  • LG’nin bu buzdolabı modelinde ön plana çıkan bir diğer teknik özellik de motorunun her an üstün bir performansla çalışmasına rağmen duyulmayacak kadar az ses çıkarmasıdır. 41 dBA’lık bir ses çıkararak size ve çevreye kesinlikle rahatsızlık vermez.
  • GC-B569BLCZ buzdolabı modelinin ön kısmında ergonomik, dijital bir LED kontrol paneli bulunur. Bu panel sayesinde hem dondurucu hem de soğutucu bölmenin anlık soğukluk derecesini görebilir ve isteğinize göre çeşitli değişiklikler yapabilmeniz mümkündür.

Peki wifi özellikli buzdolabı ne kadara satılıyor?


Geri Dön