21 / 05 / 2024

LG'den beyaz eşyalarda 3 bin TL'ye varan dev indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi! 

LG'den beyaz eşyalarda 3 bin TL'ye varan dev indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi! 

Tüketici dostu kampanyalarıyla dikkat çeken LG, Mart 2022'de de birbirinden avantajlı kampanyalarla müşterilerine bütçe katkısı sağlıyor. Peki LG beyaz eşya fiyatları ne kadar? LG'nin Mart 2022 indirimi hangi ürünlerde geçerli? İşte LG beyaz eşyaların Mart 2022 fiyat listesi...



LG Electronics tarafından ardarda hayata geçirilen beyaz eşya kampanyalarıyla hem tüketicilerin bütçelerine katkıda bulunuluyor hem de beyaz eşya almak isteyen kişileri LG kalitesiyle ve ileri teknolojisiyle buluşturuyor. 

Bulaşık makinesinden kurutucuya, buzdolabından çamaşır makinesine kadar düşük enerjiyle yüksek performans göstererek enerji verimliliğinin artmasına imkan sunan LG markalı beyaz eşyalar LG Brandshop, Media Markt ve Teknosa’larda pek çok avantajla satışa sunuluyor. 

LG den beyaz eşyalarda 3 bin TL ye varan dev indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi! 

Buzdolabı Denince Akla LG InstaView Geliyor

Üstün özellikleriyle bir efsane olan “LG IntaView Door-in-Door” Pratik Kapılı Buzdolapları, geniş iç hacmi sayesinde daha fazla yiyecek depolanmasına imkan sağlarken, “tık”lama özelliğiyle de yüketicilere kolaylık sunuyor. LG InstaView sahipleri, yalnızca iki tıklama sayesinde buzdolabının kapısını bile açmadan içerisindeki besinlerin görülmesi imkanı sunuluyor. Bu şekilde, buzdolabının kapısının sürekli açılıp kapanması sebebiyle meydana gelen soğuk hava ve enerji kaybı da engelleniyor ve gıdaların daha uzun zaman taze durmasına imkan sunuluyor. 

LG beyaz eşyalarda hayata geçirilen kampanya kapsamında, 31 Mart 2022 tarihine kadar  kadar, LG InstaView Buzdolaplarının LGGR-Q31FMKHL modelinde 3 bin lira, GC-Q22FTQKL, GC-Q247CSBV modellerinde ise 1.500 Türk Lirası indirim uygulanıyor.


Geri Dön