21 / 05 / 2024

LG'den beyaz eşyalarda 3 bin TL'ye varan dev indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi! 

LG'den beyaz eşyalarda 3 bin TL'ye varan dev indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi! 

Tüketici dostu kampanyalarıyla dikkat çeken LG, Mart 2022'de de birbirinden avantajlı kampanyalarla müşterilerine bütçe katkısı sağlıyor. Peki LG beyaz eşya fiyatları ne kadar? LG'nin Mart 2022 indirimi hangi ürünlerde geçerli? İşte LG beyaz eşyaların Mart 2022 fiyat listesi...



Buzdolabında Dondurucu Üstte Olur Diyenlere Özel

“LG Dondurucu Üstte Buzdolabı”, LG Nature Fresh özelliği sayesinde; gıdaları klasik buzdolaplarına kıyasla 7 güne kadar uzayan süreyle ilk günkü  tazeliğinde sağlamlığında, tadında ve canlılığında tutuyor. LG İnverter Lineer Kompresör'le sıcaklık dalgalanmalarını ±0,5 derece aralığında tutmasına imkan sunan buzdolabı, DoorCooling⁺ teknolojisiyle gıdalatın görüntüsünün ve tadının ve görüntüsünün korunmasınave bozulmamasına destek oluyor. LG DoorCooling+ özelliği, geleneksel soğutma sistemlerinden yüzde 35 oranında daha çok hızlı olarak cihazın iç sıcaklığını eşitliyor ve soğutuyor. İç bölümle bölmenin kapı tarafı arasında oluşan sıcaklık farkı da önemli oranda azalıyor. 

LG tarafından Tüketiciyi Koruma Haftası kapsamında hayata geçirdiği kampanyada bütün LG Üstten Buzdolapları, 21 Mart 2022 tarihine kadar, 750 Türk Lirası tutarında indirimle satışlıyor. 

LG den beyaz eşyalarda 3 bin TL ye varan dev indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi! 

Buharın Gücü ile Ekstra Hijyen

Kazanın tamamına 60 derecelik buhar veren ve kıyafetlerde bulunan bakteri ve alerjenleri oyok eden LG Buhar özellikli çamaşır makineleri, yapay zeka teknolojisiyle makinedeki çamaşırların ağırlığını, cinsini ve hacmini tespit ederek, bu çamaşırlara uygun olan programı da kendisi belirliyor.

LG, 31 Mart 2022 tarihine kadar bütün buhar özellikli çamaşır makinelerinde 1 senelik UniBaby Hassas Dokunuş Sıvı Çamaşır Deterjanı hediyesi bulunuyor.

Çamaşır Kurutmak Hiç Bu Kadar Kolay Olmamıştı

Özellikleri arasında yer alan buhar teknolojisi sayesinde en hassas çamaşırların bile özenle kurumasına imkan sunan ve ilk günkü yumuşaklığında tutan LG Kurutucular, düşük sıcaklıklı ısı pompası teknolojisiyle kıyafetlerdeki çekmeyi de en aza düşürüyor. 

LG kurutucular, kurutma fonksiyonu bittiğinde, kendi kendini temizleyerek ekstra efor kaybının önüne geçiyor, tüketici konforunu artırıyor. Mart 2022 boyunca, bütün LG markalı kurutma makinelerinde 500 Türk Lirası indirim fırsatı bulunuyor. 


Geri Dön