08 / 05 / 2024

LG’nin 8 programlı bulaşık makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

LG’nin 8 programlı bulaşık makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Çift kademeli yıkamasıyla alt raftaki bulaşıkların güçlü bir şekilde üst raftakilerin hassas yıkanmasını sağlayan LG 8 Programlı bulaşık makinesi, Turbo Program seçeneğiyle de hızlı şekilde yıkamaya ihtiyaç duyduğunuzda imdadınıza yetişiyor.



HASSAS BULAŞIKLAR VE KİRLİ TENCERELERE ÖZEL YIKAMA

Çift Bölge Yıkama Dual Zone Wash  özelliğiyle çok kirli tencere ve tavalarınızı güçlü bir şekilde yıkamasını yapan makine, hassas bulaşıklarınızı ise nazikçe temizliyor. Bu seçenek sayesinde üst ve alt raflarda püskürtme yoğunluğunu değiştirmeniz mümkün oluyor. LG’nin 8 programlı makinesi, sessiz çalışma, dayanıklılık ve çok yönlülük gibi özellikleriyle kullanıcısını memnun ediyor.

LG’nin 8 programlı bulaşık makinesi kaç lira? Özellikleri neler? 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

LG  makinede kullanılan Inverter DirectDrive motor sistemi, dayanıklı, çok yönlü ve sessiz bir performansıyla,  su sirkülasyonunu ve püskürtme şiddetini kontrol ediyor.

Az Gürültü, yüksek verimlilik  ve basitleştirilmiş motor gibi özellikleriyle hem gürültüsüz çalışıyor, hem de enerji tasarrufu imkanı veriyor. Basitleştirilmiş motor, geleneksel motorlara göre çok daha sessiz ve tasarruflu çalışıyor. Motoru 10 yıl garantili LG  bulaşık makinesi, nesnelerini İnterneti (IoT) ile Daha İyi Yaşam ThinQ™ yeni bir bağlantı, rahatlık ve kişiselleştirme dünyası sunuyor. Bir akıllı telefon uygulaması aracılığıyla tencereler ve tavalar, güveç kapları, cam ürünler ve gece modu gibi gibi özellikleriyle, ihtiyacınıza uygun yıkama yapmak için yeni güncellenen yıkama programlarını indirebilirsiniz.

LG DFC512FP 8 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ METALİK GRİ 14 OCAK 2023 FİYAT LİSTESİ: 

LG DFC512FP 8 Programlı Bulaşık Makinesi Metalik Gri: 15.599 TL 

Ayrıntılı bilgi için: http://www.teknosa.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Ocak 2023 tarihinde saat 02:06'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.18 Türk Lirası, euro 20.79 Türk Lirası, altının gramı ise 1189 Türk Lirası değerinde.

Samsung’dan Galaxy S20’ye hediye gibi kampanya! Hafta sonu başlıyor, kaçırmayın! 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Akaryakıt alacaksanız bunu mutlaka okuyun! 60 TL para iadesi var!

İlk emekli maaşınız yattı mı? kaç TL maaş alacaksınız? İşte emekli maaşı sorgulama adımları!

Denizbank’a gelen emekliye anında 5.000 TL!

Kampanyayı duyan şaşkınlık geçiriyor! Faizsiz 10 bin TL kredi veriyor!


Geri Dön