30 / 04 / 2024

Samsung’dan Galaxy S20’ye hediye gibi kampanya! Hafta sonu başlıyor, kaçırmayın! 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung’dan Galaxy S20’ye hediye gibi kampanya! Hafta sonu başlıyor, kaçırmayın! 14 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Samsung’un Galaxy S Serisi ve A Serisi telefonları, fonksiyonel özellikleri ve benzerlerine kıyasla uygun fiyatıyla en çok tercih edilen modellerinin başında geliyor. Samsung, Galaxy S serisinden beğenilen modeli Galaxy S20’ye dev indirim yaparken, Galaxy A33 5G ve A23 modellerinde de hafta sonundan



Samsung, Galaxy S ve A serilerinden bazı telefon modellerini herkes için ulaşılabilir kılmak için bir kampanyayı hayata geçirdi.

TAM 1.099 TL İNDİRİM YAPTI

Samsung, Galaxy S serisinin en sevilen özelliklerinin toplandığı Galaxy S20 FE ile Galaxy A serisinin ekonomik fiyatı ve üstün performanslarıyla öne çıkan modellerini  bu hafta sonundan itibaren 12 ay taksitle kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca 256 GB’lik Galaxy S20 FE’ye Maksimum Bi’Yenilik Yap ile çalışır durumda eski telefonunu getirene  tam 1.099 TL indirim yapıyor.

Galaxy teknolojisi sayesinde üstün cihaz deneyimini herkes için ulaşılabilir yapan Samsung, hayatı kolaylaştıran teknolojik çözümlerini, ulaşılabilir, bütçe dostu fiyatlarla satışa çıkarıyor.

 

Samsung’dan Galaxy S20’ye hediye gibi kampanya! Hafta sonu başlıyor, kaçırmayın! 14 Ocak 2023 Fiyat ListesiGalaxy S serisinin en sevilen modeli Galaxy S20 FE ve A serisinin fiyat-performans ürünü modelleri Galaxy A33 5G ve A23 hafta sonundan itibaren tüm Samsung yetkili satış noktalarında 12 ay taksitle alıcılara sunuluyor.

SAMSUNG GALAXY S20 FE

Sahip olduğu özellikler ve uygun fiyatıyla teknoloji tutkunlarının beğenisini kazanan Samsung Galaxy S20 FE telefonuyla Samsung, mümkün olan en kusursuz deneyimi sunarken, bu modelinde performansı üst düzeyde tutuyor.

Samsung’un, Galaxy S serisini daha geniş kitlelere götürmek için en sevilen özellikleri bir araya getirdiği Galaxy S20 Fan Edition (FE) modeli, üst segment cihazlarda kullandığı Snapdragon işlemcisi ile kullanıcılara güçlü bir performans sağlıyor. Modelin profesyonel düzeyde kamerasının verdiği yeni ve capcanlı renkler ile Galaxy S20 FE kullanıcılardan tam not alıyor.


Geri Dön