29 / 04 / 2024

Lil Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lil Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Tebiş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi'nde kuruldu.



Lil Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Tebiş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta kuruldu. 


Lil Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına araziler ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılığı binalar yapmak.  Yurt içinde ve yurt dısında hertülü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar yollar, baraj ve göletler, park ve bahce düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, inşaa etmek ve kiraya verebilir.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kurulusları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılıcak her türlü kücük ve büyük yapıların inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt etmek.  Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peysaj ve mimarisi ve cevre duzenlemesi anlamında mimarlık, mühendislik, teknik musavirlik hizmetleri olarak plan, proje , teknik hesaplar, danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları olusturmak ve işletmek. Şirket inşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç tuğla ve bilimum inşaat malzemelerini toptan ve parakende olarak alımı satımı ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak bayilikler ve mümesslikler almak ve kendine ait bayilikler kurmak.  Yurt içi ve yurt dısında faliyeti ile ilgili hertürlü nakil vasıtalarını alır, satar, kiralar ve kiraya verir. Hava deniz ve kara yolları ile her nevi kargonun nakliyesini tahmil ve tahliyesini yapmak ayrıca her nevi nakil vasıtaları ile yük ve esya harfiyat inşaat malzemesi taşımacılığı ve nakliye komisyonculuğu yapmak.  Şirket amacını gerçekletirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar,  kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi hertürlü hakları tesis edebilir. İpotek alabilir ve ipotek verebilir. İpotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinden irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkulerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi irfaz tevhid , parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarufları gercekleştirebilir. 



Geri Dön