12 / 05 / 2024

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 



Türkiye’nin önemli gruplarından olan Limak Holding, kamuoyunda müteahhitlik hizmetleriyle öne çıksa da iş yaşamını 9 ayrı sektörde devam ettiriyor.

İnşaatın dışında, içecekten, turizme, havalimanı işletmeciliğine  kadar uzanan iş kollarına sahip Limak, yurt içi ve yurt dışı olmak üzere projelerine son gaz devam ediyor.

Hali hazırda Türkiye’de ve küresel arenada 30’un üzerinde projesi bulunan Limak’ın önümüzdeki aylarda hizmete girecek bir de AVM inşaatı bulunuyor. Yurt içinde ve dünya genelinde projeler üstlenen Limak İnşaat son günlerde Üsküpte inşaatı devam eden alışveriş merkezi Diamond Mall için son hazırlıklarını yapıyor. 

 Limak Holding in Üsküpte ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding'in yurt dışında yatırımcısı olduğu ilk gayrimenkul projesi Diamond of Skopje'dir. Toplam yatırım tutarı 250 milyon Euro ve 4 bölümden oluşan proje otel, konut, ofis ve avm olarak inşa edilmiştir.  Otel iki yıl önce açılırken, 4 bloktan oluşan konut ve rezidansın iki bloğunda teslimler yapıldı. Ofis bölümünde de teslimatlar başlatılırken, AVM bölümü sonbaharda tamamlanacak.

AVM, 48 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olacak. Bünyesinde 180 mağaza, 7 bin metrekare eğlence alanı, kafe, bar ve restoran hizmet verecek. Konut, ofis alanları ve 3.200 araçlık kapalı otoparka da sahip olacak.


Geri Dön