29 / 04 / 2024

Limak yeniden konut sektörüne giriyor!

Limak yeniden konut sektörüne giriyor!

Enerji, inşaat, çimento, gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Limak Holding yeniden konut sektörüne giriyor.




Enerji, inşaat, çimento, gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Limak Holding, Limak Cyprus Deluxe Hotel'i hizmete açtı. Otelin hizmete açılması nedeniyle Limak Eurasia Luxury Hotel’de bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Turizm Grubu Genel Koordinatörü Kaan K. Kavaloğlu katıldı.

Toplantıda konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Makedonya ve Mersin yatırımlarına değindi. Mersin'de 2 otel ve golf sahası, Makedonya'da ise yeni bir otel inşa ettiklerini söyleyen Özdemir her 3 yılda 1 yeni otel açtıklarını söyledi.

Limak yeniden konut sektörüne giriyor!

Limak Turizm Grubu’nun 23 yılda gerçekleştirdiği yatırımların sektöre ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını söyleyen Özdemir, “Neredeyse 3 yılda bir yeni bir otel açtık ve yatak sayımız 7 binin üzerine çıktı. Hedefimiz 5 yıl içinde bu sayıyı 10 bine çıkarmak” dedi.

Yeniden konut sektörüne giriyor

1982 yılında konut sektörüne giren ve Ankara, İzmir, Adana, Diyarbakır gibi illerde konut inşa eden Limak Makedonya projesi için kolları sıvadı. Makedonya'da iki yeni otel hayata geçiren şirket, 4 bloklu bir konut projesi için düğmeye bastı.

Müteahhitlik alanında önemli ve büyük projelere imza attıklarını söyleyen Nihat Özdemir konuyla ilgili olarak, "Makedonya'da 4 bloklu bir konut projesi inşa ediyoruz. En fazla 2 da 1 salon dairelerin yer alacağı proje tamamen Makedonya şartlarına uygun olacak." dedi.


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


Geri Dön