15 / 05 / 2024

Limak konut

Limak konut

Enerji, inşaat, çimento, gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Limak Holding yeniden konut sektörüne giriyor.

Limak Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla!

Limak Holding Gaziantep'ten Kilis'e taşınan çimento fabrikasının yer aldığı Çimentepe Projesi ile kente çok sayıda konut ve ticari birim kazandıracak. İşte Limak Holding'in Çimentepe Projesi 7 soruda tüm detaylarıyla...

Limak Gaziantep'te Çimentepe projesiyle 5 bin 500 konut inşa edecek!

Gaziantep'ten Kilis'e taşınan eski çimento fabrikasının yer aldığı arazinin imar planları tamamlandı. Limak Holding söz konusu arazide Çimentepe Projesi ile 5 bin 500 konut inşa edilecek. 

Limak İnşaat Rusya'daki projesinin ilk etabını Aralık 2021'de teslim edecek!

Limak İnşaat Rusya’nın başkenti Moskova'da 100 milyon dolarlık konut projesi üstlendi. Projenin daha önce üstlendikleri bölümü Aralık 2021'de, yeni bölüm ise 2023'te teslim edilecek. 

Limak, Rusya’da konut projelerini büyüttü!

Limak Construction, Moskova'nın büyük yatırım projelerinden biri olan Kortros Grubu'nun Headliner projesine yatırımcı firma oldu. 

Limak Holding'ten Moscov City’e 100 milyon dolarlık konut projesi!

Limak Holding, Moscov City bölgesinde “JK Headliner" isimli konut projesini hayata geçiriyor. Projede en yükseği 53 katlı 11 bina bulunuyor. Fiyatlar ise 457 bin dolara kadar çıkıyor.

Limak yeniden konut sektörüne giriyor!

Enerji, inşaat, çimento, gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Limak Holding yeniden konut sektörüne giriyor.

Limak konut sektörüne giriyor!

İşadamı Nihat Özdemir'e ait olan Limak Holding, çimento sektöründe çok önemli bir aktör. Limak’ın Gaziantep’teki çimento fabrikası Kilis’e taşınıyor, arazi konut inşaatına açılıyor…

Nihat Özdemir: Nüfus artışı ile konut ihtiyacı büyüyor!

Gayrimenkul sektöründe de atağa geçeceklerini ifade eden Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir nüfus artışının konut ihtiyacını da beraberinde getirdiğini söyledi.

Limak konut sektörüne giriyor!

Ebru Özdemir, grup bünyesinde bir gayrimenkul grubu kurduklarını, yıllardır yatırım amacıyla topladıkları arazileri, konut projeleri inşa edeceklerini söyledi. Özdemir, "İlk gayrimenkul projemiz yurtdışında, Üsküp'te olacak." dedi.

Soma maden faciası konut sektörünü de yasa boğdu!

Soma maden kazasıyla ilgili olarak konut şirketleri de gazetelerde yayımlanan ilanlarla başsağlığı diledi. İşte, Özyurtlar Şirketler Grubu, Doğuş Grubu, Bak Yapı Group, Limak Çimento Grubu, Özkoyuncu Madencilik ve TepeHome tarafından yayımlanan o ilanlar.

Limak Konut Taahhüt İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Limak Konut Taahhüt İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 16 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Memnune Özden Kasap tarafından kuruldu...

Avrupa Konutları TEM`de 500 konut satılacak

Avrupa Konutları TEM'in ikinci etabında 500 konut satışa çıkarılacak. Metrekare bazında fiyatlar 2 bin ile 2 bin 100 YTL arasında olacak.

İnşaat şirketleri, binlerce konut yapmaya uygun arsaları topladı

Çekmeköy, Tepeüstü, Dudullu, Şerifali, Samandıra, Sarıgazi, Taşdelen bölgelerinde ve zaten gözde olan Ataşehir'de, mevcut projelerin dışında binlerce konut yapmaya uygun çok sayıda arsa da inşaat firmaları tarafından alındı.

Limak konut Haberi

Limak konut


Enerji, inşaat, çimento, gıda gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Limak Holding, Limak Cyprus Deluxe Hotel'i hizmete açtı. Otelin hizmete açılması nedeniyle Limak Eurasia Luxury Hotel’de bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir ve Limak Turizm Grubu Genel Koordinatörü Kaan K. Kavaloğlu katıldı.

Toplantıda konuşan Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Makedonya ve Mersin yatırımlarına değindi. Mersin'de 2 otel ve golf sahası, Makedonya'da ise yeni bir otel inşa ettiklerini söyleyen Özdemir her 3 yılda 1 yeni otel açtıklarını söyledi.

Limak Turizm Grubu’nun 23 yılda gerçekleştirdiği yatırımların sektöre ve ülke ekonomisine büyük katkı sağladığını söyleyen Özdemir, “Neredeyse 3 yılda bir yeni bir otel açtık ve yatak sayımız 7 binin üzerine çıktı. Hedefimiz 5 yıl içinde bu...