28 / 04 / 2024

Los Angeles'ta yaklaşık 40 bin evsiz otellere yerleştirilecek!

Los Angeles'ta yaklaşık 40 bin evsiz otellere yerleştirilecek!

ABD'nin Los Angeles kentinde yaklaşık olarak 40 bin evsizin otellere yerleştirileceği belirtildi.



ABD'nin Los Angeles kentinde yaklaşık olarak 40 bin evsizin otellere yerleştirileceği bildirildi. ABD'nin Los Angeles kenti Belediye Başkanı Karen Bass konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada yeni başlatacakları program çerçevesinde, şehirdeki yaklaşık 40 bin evsizin otellere yerleştirilmeye başlanacağını dile getirdi.

Aktarılan detaylara göre, NBC kanalına önemli açıklamalar yapan Los Angeles Belediye Başkanı Karen BassLos Angeles'ın belli bölgelerinde çadırlarda yaşayan evsizlerin, bu haftadan itibaren otellere taşınması için çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.

Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass yaptığı açıklamada şehirdeki evsizleri otel odalarına taşımanın ilk etapta herkesi kapsamayacağını fakat bu çalışmanın, doğru yönde bir adım olarak, evsizlik sorununun çözümüne önemli oranda etkisinin olacağını düşündüğünü dile getirdi.

Los Angeles ta yaklaşık 40 bin evsiz otellere yerleştirilecek!

Verilen bilgiye göre, California Valisi Gavin Newsom da 2020 yılında tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını öncesi evsizlerin otellere yerleştirilmesi fikrini ilk olarak gündeme getirmişti. Peki Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass konu ile ilgili olarak neler söyledi? 


Geri Dön