28 / 04 / 2024

Loto milyoneri Hasan Yörük, parayı gayrimenkule yatırdı!

Loto milyoneri Hasan Yörük, parayı gayrimenkule yatırdı!

Süper Loto'nun 30 Haziran çekilişinde 11 milyon 300 bin lira kazanan Antalyalı emekli bekçi Hasan Yörük (64) parasını gayrimenkule yatırıyor... Loto milyoneri Yörük, parasını çarçur etmemek için şu ana kadar 1,5 milyon liralık ev ve arsa satın aldı  



 

30 Haziran çekilişinde Süper Loto'dan11 milyon 300 bin TL kazanan emekli bekçi Hasan Yörük, gayrimenkule yatırım yaptı.

Antalyalı Süper Loto milyoneri Hasan Yörük (64) "Parasını çarçur edip yoksulluk günlerine geri dönen talihliler gibi olmayacağım" diyerek laklaşık 1,5 milyon liralık taşınmaz satın aldı. Yörük'ün bir yakını "Yatırım yapıyor ama hala ikramiye çıktığı günkü pantolon ve gömlekle geziyor" dedi.

İkramiyelerini çarçur ederek yoksulluk günlerine geri dönen talihlilerin yaşadıklarından ders çıkaran Antalyalı Süper Loto milyoner 64 yaşındaki Hasan Yörük, ikramiye çıkmadan önce bankadan çektiği 7 bin lira krediyi ödemekte zorluk çekiyordu.

Loto milyonerinin şu ana kadar yaklaşık 1,5 milyon liralık taşınmaz edindiği belirtildi.

Bazı talihlilerin kazandıkları paraları çarçur etmelerinden ders çıkardığını söyleyen Hasan Yörük'ün gayrimenkule yatırıma devam edeceğini belirten yakınları, "Para onu değiştirmedi. Çevresindeki fakirlere de yardım ediyor. Yatırım için taşınmaz satın alıyor ama hala ikramiye çıktığı günkü pantolon ve gömlekle geziyor. Tatile bile gitmedi, yaylada aldığı evde günlerini geçiriyor. Bazen de çok parası olduğundan yakınıyor. Yardımda bulunduğu kişiler bir süre sonra yeniden para isteyince 'Keşke bu para çıkmasaydı' diye düşünüyor" diye konuştular.

Eşi ile birlikte genel sağlık kontrolünden geçmek için Ankara'ya gideceği söylenen Hasan Yörük'ün kandırılmamak için cep telefonu taşımadığı da belirtildi.

NELER SATIN ALDI

- Antalya'nın Aksu İlçesi'nde 1 milyon lira değerinde 100 dönüm arazi.

- Antalya şehir merkezinden 2, Elmalı'dan 1 ev.

- 25 bin lira değerinde ikinci el otomobil.

- Tarlalarını işlemek için 80 bin lira değerinde traktör.

- Oğluna 178 bin lira değerinde Mercedes otomobil.

- Çocukları için 2 ev.

- 5 kardeşine ikinci el otomobil.

- Bacanağına yaylada ev.

Yusuf Dalaman / HABERTÜRK

 


Geri Dön