27 / 04 / 2024

Lüks konutlara ön ödemesiz sahip olunabiliyor!

Lüks konutlara ön ödemesiz sahip olunabiliyor!

Konutta kampanyalar, ‘Bu kadar da olur mu ' dedirtecek türden. Bünyesinde tiyatrosu olan lüks konutlara bile hiç ön ödeme yapmadan sahip olunabiliyor. Geliri taksitlere yeterli olanların tek yapması gereken seçim yapmak...



Türkiye 'de konut ihtiyacı ne kadar yüksek olsa da halihazırdaki konut fiyatlarını ya da kredilerini ödeyecek kesim yüzde 20 'nin üzerine çıkamayınca, konut üreticileri dar alanda oynayacakları cazip kampanyalar düzenliyor. “Ev hayalimvar ama cebimde nakit yok ” diyenler ise kampanyaların öncelikli hedefi. Amfi tiyatro, golf sahaları bile bulunan lüks konutlara ön ödemesiz sahip olunabiliyor.

3 bin liraya 300 binlik ev

Düzenli gelirleri taksitler için yeterli olanların tek yapması gereken projesini seçmek. 3 bin lirası olan, yıl içinde ara ödeme yapmayı göze alırsa 300 bin TL 'lik evi alabiliyor. Sıfır peşinatlı projelerde havuz, spor tesisleri, otoparklar neredeyse standart.

Açık hava tiyatrolu yazlıklar

Bayrampaşa 'da Yorum İstanbul 'da fiyatlar 217 bin liradan başlıyor. Ekimteslimi projede golf sahaları, güneşlenme alanları ve gölet var. Bodrum 'daki Golf Life evleri hemen teslim, fiyatlar 99 bin liradan başlıyor. çorlu 'daki Armada City 'de peşinatıOcak 2012 'ye ertelenen dairelerin fiyatı 74 bin liradan başlıyor. İstanbul 'un en yüksek binalarından Ataşehir 'deki Varyap 'ın Grand Tower 'ında fiyatlar 323 bin liradan başlıyor. Yüzde 1 peşinatla ev sahibi olunuyor.  Adana  'da CamKuleler 515 bin liradan başlayan fiyatlar ve sıfır peşinatla satıldı.

1 oda fiyatına 24 odalı ev

Nef Kağıthane 'de 37 ile 175 metrekare arasında dairelerin fiyatları 198 bin ile 650 bin lira arasında. Sözleşmede yüzde 2.5 oranında peşinat ödeniyor. 6. ayda yüzde 5 'lik ara ödeme bulunuyor ve yüzde 17.5 'i daire tesliminde ödeniyor. 1+1 daire aldığınızda aslında 24 odalı bir eve ait tümimkanlardan yararlanıyorsunuz. Daire sakinleri kişiye özel tanımlanmış kartlarla girilebilen foldhome odaları özel alanları gibi kullanabiliyor. Anadolum İnşaat 'ın Pendik 'teki Mini Royal projesinde evlerin fiyatı 64 bin liradan, peşinatları 8 bin 500 liradan başlıyor. Projede amfi tiyatro, futbol ve oyun alanlarımevcut.

Ataşehir 'de kule keyfi

Ağaoğlu 'nun Ataşehir 'deki My Towerland 'inde fiyatlar 470 bin ile 833 bin lira arasında. Yüzde 10 peşinat ödeyenler Ataşehir 'de kule keyfi yaşayabiliyor. Alıcılar sonradan yüzde 10 'luk iki ara ödeme gerçekleştiriyor. Bahçelievler 'deki İstwest, Boyner 'in ilk konut projesi. Fer Yapı ile ortaklaşa yapılan projede fiyatlar 295 bin ile 857 bin lira arasında. Yüzde 1 peşinat seçilmesi halinde kalan yüzde 24 'lik kısımdört ara ödemeyle tamamlanıyor. Yüzde 5 peşinat verene ise ara ödeme sayısı iki. Macera parkları,mangal alanları, Zen bahçeleri ile proje farklılaşıyor.

İsteyen ofis yapacak

Kurtköy 'de homeofis olarak kullanılabilecek Dumankaya Fleks 'te fiyatlar 88 bin liradan başlıyor. Sıfır peşinatlı evlerde ara ödeme Nisan 2013 'te. Yine Bahçeşehir 'deki Modern projesinde de peşinat sıfır. Fiyatlar 75 bin liradan başlıyor. Esenyurt 'ta paint ball sahası da olan NTowers 'da 7 bin TL peşin, 890 TL taksitle ev sahibi olunuyor. Milpark Evleri 'nde, hemen taşınılabilecek evlerin fiyatı 128 bin-297 bin lira arasında. Peşinatlar 7 bin 500 TL 'den başlıyor.

Yaşam alanları çok zengin

Samandıra 'daki Evora 'da fiyatlar 84 bin 500-299 bin 800 TL arasında. Yüzde 1 peşinat sözleşme için yeterli. Projede paten alanından gölete kadar sosyal zenginlikler mevcut. Soyak Park Aparts 'ta fiyatlar 84 bin 500 ile 301 bin 500 TL arasında. En düşük peşinat 4 bin 225 TL. Kalanı için yüzde 20 senetle ara ödeme imkanı sunuluyor.

Göl ve deniz manzaralı daire seçenekleri

Büyükçekmece 'de Ocak 2013 'te teslim edilecek Yenimoda Evleri 'nde yüzde 5 peşinat ile konut sahibi olunuyor. Deniz ve göl manzaralı evlerin fiyatı 147 bin ile 1 milyon 213 bin lira arasında. Ukra İnşaat 'ın Esenyurt 'ta hayata geçirdiği Hane Plus, Aralık 2011 'de tamamlanacak. Dairelerin fiyatları 88 bin ile 281 bin lira arasında. 5 bin TL peşinatla ev sahibi olunuyor. Göl manzaralı dairelerde botanik bahçeleri bulunuyor.
Bugün/Selma şžENOL


Geri Dön