12 / 05 / 2024

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.



Peki Luxense Bahçelievler projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadardan başlıyor? Luxense Bahçelievler projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? İşte Luxense Bahçelievler projesi ile ilgili detaylar...

İzmir Luxense Bahçelievler projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor. 

Spor alanları, toplantı odaları, havuz, etkinlik alanları, kiler ve otoparkın yer aldığı Luxense Bahçelievler projesi konumuyla da dikkat çekiyor.

Luxense Bahçelievler de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

Luxense Bahçelievler projesinde yer alan konutların fiyatları 4 milyon TL'den başlıyor. Proje ile ilgili ödeme planları satış ofisinden öğrenilebiliyor. 

Proje, Optimum AVM'ye 17 dakika, Forum Bornova'ya 22 dakika, İstinye Park'a 25 dakika, Alsancak'a 28 dakika, Gümüldür'e 35 dakika, Kuşadası'na 40 dakika, Urla'ya 40 dakika, Alaçatı'ya 50 dakika, Kuşçuburun İzban'a 4 dakika, Medifema Hastanesi'ne 5 dakika, Çevreyolu'na 6 dakika, Pancar İzban'a 7 dakika, Adnan Menderes Havaalanı'na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

 

Caesar Resort 80 ay vade fırsatıyla satışta! Kıbrıs'ta 8 bin 700 konutluk yeni proje!

Hayal Urla Villa projesinde yüzde 50 peşin, kalanı 0 faizle 8 ay vade fırsatı! Yeni proje

Armoni Vadi Evleri'nde bu ay sonu yaşam başlıyor!


Geri Dön