04 / 05 / 2024

Maaş promosyonunda rekor! 10 bin değil, 20 bin değil! Tam 25 bin TL hesaplara yatıyor!  

Maaş promosyonunda rekor! 10 bin değil, 20 bin değil! Tam 25 bin TL hesaplara yatıyor!  

Adalet Bakanlığı merkez ve merkez dışı birimleri ile adalet teşkilatında görevde bulunan personelin maaş, ücret ve diğer ödemelerinin hangi bankaya yapılacağını belirledi. Peki Adalet Bakanlığı maaş promosyonu kaç lira? Adalet Bakanlığı maaş promosyonu ne zaman ödenecek? İşte ayrıntılar...



Hürriyet'te yer alan habere göre; Adalet Bakanlığı personele Promosyon verilmesi için Vakıfbank'la anlaşma yaptı. 3 senelik promosyon tutarı için 25 bin Türk Lirası belirlendi. 

Maaş promosyonunda rekor! 10 bin değil, 20 bin değil! Tam 25 bin TL hesaplara yatıyor!   

Adalet Bakanlığı maaş promosyonu 1 Eylül 2022-1 Ekim 2022 tarihlerinde kesinti olmadan hesaplara yatırılacak. 

Adalet Bakanlığı'ndan maaş promosyonuna ilişkin yapılan açıklamada; "Adalet Bakanlığı merkez ve merkez dışı birimleri ile adalet teşkilatında görev yapan personelin Maaş, ücret ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın tespit edilmesi amacıyla gerçekleştirilen ihalenin ilk oturumu 19.08.2022 tarihinde yapılmıştır.

Maaş promosyonunda rekor! 10 bin değil, 20 bin değil! Tam 25 bin TL hesaplara yatıyor!  

İhalenin ilk oturumunda en yüksek teklif 20.100 TL olarak Vakıfbank tarafından verilmiştir. Diğer bankalar ise ihaleden çekilmiştir. Bakanlığımız temsilcileri ve Büro Memur Sen ile Koop İş Sen yetkililerinin katılımıyla 22.08.2022 tarihinde yapılan ihalenin son oturumunda Vakıfbank peşin ödenmek üzere 25.000 TL olarak teklifini revize etmiştir. Bu teklif üzerine ihale bu rakam üzerinden sonuçlandırılmıştır." ifadeleri kullanılmış ve  3 yıllık promosyon bedeli olarak belirlenen 25 bin TL'nin 1 Eylül 2022-1 Ekim 2022 tarihleri arasında tek seferde peşin olarak ödeneceği belirtilmişti. 

Emekli promosyonunun yeni rakamı ifşa oldu! Duyan dondu kaldı!

Emekli 2023 zammında geri sayım başladı! İşte emeklilere verilecek en düşük ve en yüksek maaşlar!

Ekonomik krizle boğuşan emekliye 3 aylık maaşı kadar promosyon müjdesi!

Evde bakım maaşında Eylül şoku! Evde bakım parası yatan iller belli oldu mu? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön