02 / 05 / 2024

Ekonomik krizle boğuşan emekliye 3 aylık maaşı kadar promosyon müjdesi!

Ekonomik krizle boğuşan emekliye 3 aylık maaşı kadar promosyon müjdesi!

Emekli promosyonlarında bankalar arası müşteri kapma yarışı devam ediyor. Emeklilik maaşını kendi bankalarına taşınmasını isteyen bankalar harekete geçti ve promosyon miktarlarını güncelledi.



Milyonlarca emekli, devletten aldıkları maaşın yanı sıra bankadan da ekstra ödeme alabiliyor. Emekli promosyon kampanyaları güncellendi. Emekliye 3 aylık maaşı kadar ödeme yapılacak. Promosyonlar 10.000 liraya çıktı. 
Söz konusu kampanyalardan faydalanmak için 3 yıl şartını kabul etmeniz ve yakınlarınızı o bankadan emekli maaşı almaya ikna etmeniz yeterli.

Ekonomik krizle boğuşan emekliye 3 aylık maaşı kadar promosyon müjdesi!

Ödemenin yanı sıra bir çok avantajda emeklilere sunuluyor. Peki en avantajlı bankalar hangileri? İşte 2022 banka banka emekli promosyon miktarı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön