29 / 04 / 2024

Maaşını Garanti'ye taşıyan emeklilere müjde! Hem promosyon hem ödül! Bu fırsat kaçmaz!

Maaşını Garanti'ye taşıyan emeklilere müjde! Hem promosyon hem ödül! Bu fırsat kaçmaz!

Bankalar emekli maaşları promosyonlarında adeta yarışa girdi. Maaşlarını Garanti BBVA'ya taşıyan emeklileri bekleyen avantaj sadece promosyon değil. İşte emeklileri heyecanlandıracak bütün detaylar…



Emekli promosyonları arttıkça artıyor. SGK ile bankalar arasında yapılan anlaşmanın ardından bankalar birbirinden cazip teklifler sunma yarışına girdi. Maaşını Garanti BBVA Bankası’na taşıyan emekliler hem promosyon hem de ödül alacak.

Emekli maaşını Garanti BBVA Bankası’na taşıyan emeklilere 6 bin liraya varan nakit promosyona ek olarak Bin 500 lira da bonus fırsatı sunuluyor. Garanti BBVA Bankası’nın 1 Kasım 2022’de başlayan çılgın kampanyası 30 Kasım 2022’de son bulacak.

Peki Garanti Bankası’nın emekli promosyonlarına başvuru nasıl yapılır?

Eğer yeni emekli olacaksanız ve SSK ya da Bağ-Kur’dan emekli olacaksanız SGK müdürlüklerine giderek ya da e-Devlet kapısı üzerinden ulaşabileceğiniz Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde, Emekli Sandığı’ndan emekli olacaksanız da çalıştığınız kuruma vereceğiniz emeklilik dilekçesinde Garanti BBVA Bankası’nı seçerek banka promosyonu avantajından faydalanabilirsiniz.

Mevcut maaşını Garanti BBVA Bankası’na taşımak isteyen emekli vatandaşlar ise, henüz Garanti BBVA Bankası müşterisi değilse Garanti BBVA mobil uygulamasını indirerek Garanti BBVA Bankası müşterisi olabilir ve emekli maaşını şubeye gitmeden Garanti BBVA Bankası’na taşıyabilir. Böylece emekli maaş promosyonundan faydalanabilir.

Maaşını Garanti ye taşıyan emeklilere müjde! Hem promosyon hem ödül! Bu fırsat kaçmaz!

HEM NAKİT PROMOSYON HEM DE ÖDÜL

Garanti BBVA müşterisi olan ancak emekli maaşını PTT veya başka bir banka aracılığıyla alan emekliler, maaşları üzerinde herhangi bir bloke bulunmuyorsa Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA Çağrı Merkezi üzerinden emekli maaşı banka değişikliği başvurusu yapabilir ve promosyon ödemesi talebinde bulunabilir.


Geri Dön