28 / 04 / 2024

Maaşınız asgari ücretten fazlaysa dikkat! Ocak'ta ne kadar zam gelecek? Uzman isim peş peşe duyurdu!

Maaşınız asgari ücretten fazlaysa dikkat! Ocak'ta ne kadar zam gelecek? Uzman isim peş peşe duyurdu!

7 milyona yakın çalışan asgari ücrete gelecek ocak zammını merak ediyor. Asgari ücretin 9 bin TL olacağı gündeme geldi. Peki maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? İşte ayrıntılar...



Milyonlarca çalışan dört gözle yeni yılda asgari ücrete gelecek zammı araştırıyor. Asgari ücretin belirlenmesine ilişkin ilk toplantı 7 Aralık'ta, 3'üncü toplantı ise dün gerçekleştirildi. 

7 milyona yakın çalışan asgari ücrete yapılacak yeni yıl zammını merak ederken, maaşı asgari ücretten fazla olanlar da gelişmeleri yakından takip ediliyor. Asgari ücretten fazla maaş alanlar 'Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak?' sorusunun yanıtını araştırıyor. 

Maaşınız asgari ücretten fazlaysa dikkat! Ocak ta ne kadar zam gelecek? Uzman isim peş peşe duyurdu!

Asgari ücret hali hazırda 5 bin 500 Türk Lirası şeklinde ödeniyor. Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, asgari ücretin 3'üncü toplantısından sonra dikkat çeken açıklamalar yaptı ve rakam verdi. 

Ergün Atalay, asgari ücrette 9 bin TL istediklerini belirterek, bu rakam verilmediği takdirde masaya oturmayacaklarının altını çizdi. 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda asgari ücretin ne kadar olacağını yarın açıklayacaklarını duyurdu. 

Peki maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? İşte ayrıntılar...


Geri Dön