08 / 05 / 2024

Maçka Residences 300 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi

Maçka Residences 300 milyon dolar yatırımla hayata geçirildi

Birçok ülkede exclusive rezidans ve otellerle, ünlülerin yat ve villalarını dizayn eden dünya moda devi Giorgio Armani, İstanbul'un kalbi Maçka'da Astaş Gayrimenkul ile çok özel bir projeyi hayata geçiriyor  



Amerika, Japonya, Dubai gibi birçok ülkede exclusive rezidans ve otellerle, ünlülerin yat ve villalarını dizayn eden dünya moda devi Giorgio Armani, İstanbul'un kalbi Maçka'da Astaş Gayrimenkul ile çok özel bir projeyi hayata geçiriyor.

Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa, İstanbul'un en köklü semtlerinden biri olan Maçka'da, Adalar, Boğaziçi ve Tarihi Yarımada manzarasına hakim eşsiz lokasyonu ile ayrıcalıklı yaşamın yeni adresi.

Dizayn ve iç dekorasyonda dünyaca ünlü Armani/Casa, rezidans hizmetlerindeyse Kempsinki ayrıcalığı ile yüksek standartlarda bir yaşam tarzı sunan Maçka Residences, Astaş imzasıyla hayata geçen istanbul'un en özel projelerinden.Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa, restoranları, cafeleri, barları, butikleri, sanat galerileri, özel tasarlanmış lüks dinlenme mekanlan, açık ve kapalı havuzları, güneşlenme teraslan, birçok özel hizmeti ve eşsiz peyzajıyla yemyeşil bir doğal yaşamın merkezinde!

Boğazın mis kokulu meltemleriyle eşlik ettiği, gün batışı ve doğuşuna davet eden muhteşem manzaralı teraslarında çok özel yaşamların nefes alacağı Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa, seçkin yaşamın yeni simgesi olarak karşımıza çıkıyor.

Maçka Residences, 5000 m2'ye yayılmış Luxury Fitness Maçka, sauna, buhar banyosu, Türk hamamlarının bulunduğu Maçka Spa ile kişiye özel zamanları sadece bir asansör mesafesinde sunuyor. Diyetisyen, güzellik uzmanlan ve tasarımcıların buluştuğu Designers Court ile dikkatleri cezbeden proje, tüm dünyayı kusursuz bir İstanbul yaşamına çağırıyor.

İç dekorasyonunda doğal taş, ahşap ve ipek kumaşlar gibi birçok sofistike materyali Armani estetiğiyle birleştiren Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa, geniş daireleri ve farklı kat planlarıyla değişik zevk ve yaşam biçimlerine hitap ediyor. Rezidanslar dilenildiği takdirde Armani/Casa tasarımlı mobilyalarla dekore edilerek de teslim edilebiliyor.
Ekonomist


Geri Dön