03 / 05 / 2024

Mahsun Kırmızıgül'ün Hayat Devam Ediyor dizisine kurban edilen ev!

Mahsun Kırmızıgül'ün Hayat Devam Ediyor dizisine kurban edilen ev!

Mahsun Kırmızıgülün dizisi için yakıldığı iddia edilen tarihi ev için yapımcı Murat Tokat, Yakmadık, boyayıp yanık görüntüsü verdik demişti. Dizi ekibinin öylece bırakıp gittiği evin boyanmadığı, yakıldığı ortaya çıktı



Mahsun Kırmızıgülün dizisindeki sahneyle gündeme gelen tarihi ev gerçekten boyandı mı.. Mahsun Kırmızıgülün hikayesini yazdığı dizinin geçtiğimiz haftalarda Kapadokyada yapılan çekimlerinde tarihi bir binada çekilen yangın sahnesinin binaya zarar verdiği iddia edilmişti.

Bunun üzerine açıklama yapan dizinin yapımcısı Murat Tokat ise Yangın, sanat yönetmenlerinin kurgusu ve özel efekt destekleriyle gerçekleştirilmiştir. Özel boyalar ile yangın görüntüsü verilmiştir. Ev hiçbir şekilde yanmamış ve zarar görmemiştir ve evin tarihi dokusuna hiçbir zarar verilmemiştir diye konuşmuştu. Çekimlerin ardından evin silinerek tekrar eski haline döneceğini belirten yapımcı Tokat Bu taş ev yine ilk hali gibi mal sahibine en kısa zamanda teslim edilecektir demişti. Evin önceki gün çekilen fotoğrafında aradan geçen zamana karşın herhangi bir işlem yapılmadığı görüldü. Kapadokya Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulundan bir heyetin de inceleme başlattığı evle ilgili olarak yapım şirketinin ev sahibine zarar karşılığı 5 bin TL verdiği öğrenildi.

Özlem Ülkü / VATAN


Geri Dön