29 / 04 / 2024

Mai Residence Evleri!

Mai Residence Evleri!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Satışların devam ettiği Kartal Mai Residence Evleri projesinde yer alan satılık daireler 275 bin TL'den, ofisler ise 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimler 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek...



1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konutların yer aldığı  Mai Residence  projesi  Fer Yapı  girişimi ile inşa ediliyor. 2 bloktan meydana gelen Mai Residence Evleri lokasyon olarak İstanbul Kartal'da konumlandırılıyor.


144 adet home ofis ve 213 adet dairenin yer aldığı Kartal Mai Residence Evleri projesi 11 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor. Mai Residence Kartal projesinde yer alan 14 katlı blok ofis blogu olarak diğer 36 katlı blok ise daire blogu olarak tasarlandı.


2014 yılında teslimleri gerçekleşecek olan Fer Yapı Mai Residence Evleri ödeme olanı kapsamında yüzde 1 KDV oranı uygulanarak 18 ay erteleme uygulanıyor.  Mai Rezidans Fer Yapı satış fiyatlarına göre konutlar 275 bin TL'den başlayarak yükseliyor.


Kartal Mai Residence Konutlarının içerisinde mini müzik stüdyosu, cafe lounge, havuz, sinema odası, depo alanları, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanı, hobi odaları ve fitness merkezi gibi sosyal alanlarda mevcut. Mai Rezidans fiyat listesi şöyle:


Kartal Mai Residence fiyat listesi:

Konutlar 275 bin TL'den,

Ofisler ise 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Mai Residence ulaşım bilgileri şöyle:


Mai Residence nerede?

Fer Yapı Mai Residence adres:Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi No: 102, 34873 Kartal İSTANBUL


Kartal Mai Residence iletişim:

Telefon: 444 93 37

Web Adresi: www.mairesidence.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön