27 / 04 / 2024

Mai Rezidans Kartal Evleri'nde taksitler 18 ay sonra ödeniyor!

Mai Rezidans Kartal Evleri'nde taksitler 18 ay sonra ödeniyor!

Firma: Fer Yapı

Proje: Mai Residence

Mai Residence, 18 ay erteleme imkanı ve yüzde 1 KDV fırsatı sunan yeni kampanyası ile ev sahibi yapıyor. Mai Residence’ta 2+1 dairelerin aynı fiyatına 3+1 daire sahibi olma fırsatı sunuluyor...



FerYapı’nın İstanbul Anadolu Yakası’nın en önemli lokasyonlarından biri olan Kartal’da konumlandırdığı  Mai Residence  projesi, yatırımcısına her santimetrekaresinde ayrı bir fırsat sunuyor. Mai Residence’ın yeni başlayan kampanyasında KDV oranı yüzde 1’de kalırken, krediyle ev sahibi olacaklar için aylık ödemeler evin tesliminden sonra başlatılıyor.


FerYapı’nın Mai Residence’a özel düzenlediği kampanyadaki 18 ay erteleme fırsatından yararlananlar, böylece evlerine yerleştikten sonra tıpkı kira öder gibi taksit ödeyerek, zorlanmadan ev sahibi oluyor.


Akıllı tasarımla fonksiyonel daireler yatırımcıyı bekliyor


2014 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanan Mai Residence projesinin akıllıca tasarlanan daireleri de, alanın fonksiyonel kullanımını sağlayarak daha geniş yaşam alanları sunuyor. Her santimetrekaresi kullanılabilir hale getirilen projede, böylece ne odalar küçülüyor, ne de alan kaybediliyor. Yani birçok projede 2+1 daire alınabilecek aynı fiyata Mai Residence’ta 3+1 daire alma imkanı sunuluyor.


Önü kapanmayacak deniz manzarası


Mimarı yapısı ve tasarımıyla dikkat çeken Mai Residence iki ayrı bloktan oluşuyor. Büyüklükleri 35 metrekare ile 171 metrekare arasında değişen dairelere yer veren projede, dairenizi ister ev, ister ev-ofis olarak kullanabiliyorsunuz. Projede, dileyenler için birden çok bağımsız bölümü birleştirme olanağı da mevcut. 28. katta deniz manzarası eşliğinde spor yapma keyfini de sunan Mai Residence, evinde ya da ofisinde önü hiç kapanmayacak masmavi bir deniz ve adalar manzarasına sahibi olmak isteyenlerin öncelikli tercihi olmaya hazırlanıyor.


Konumuyla da Ayrıcalıklı Proje


Ayrıca İstanbul’un en hızlı gelişen semti Kartal’da yükselmekte olan Mai Residence lokasyonu itibariyle de yatırımcıyı kendisine çekiyor. E-5’in hemen üzerinde sahil tarafında, Kartal Köprüsü ve Pendik Köprüsü'nün tam ortasında konumlandırılan Mai Residence, Gediz Üniversitesi'nin tam karşısında yükseliyor. Doğusunda Anadolu Yakası'nın sanayi ve üretim merkezi, batısında sürekli gelişen bir hayatın olduğu ve dünyanın en büyük adalet saraylarından birine ev sahipliği yapan Kartal, önemli merkezlerden biri olmaya aday gösteriliyor.


444 93 37

www.mairesidence.com

www.feryapi.com


projeye sor



Geri Dön