30 / 04 / 2024

Makro-Akyapı Seyran Şehir projesi!

Makro-Akyapı Seyran Şehir projesi!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Makro-Akyapı Seyran Şehir projesi kapsamında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor...




Makro-Akyapı  Seyran Şehir  projesi İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de inşa ediliyor. 


Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı tarafından yaşama geçirilen Makro-Akyapı Seyran Şehir projesi kapsamında 248 adet konut ve 66 adet dükkan bulunuyor.


Makro-Akyapı Seyran Şehir 'de yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Kayaşehir Seyran Şehir Projesi 'nin anahtar teslimlerinin Aralık 2015'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Kayaşehir Seyran Şehir fiyat:

Makro-Akyapı Seyran Şehir projesi fiyatları 2 bin 600 lira ile 2 bin 800 lira arasında değişiklik gösteriyor. Projeden yüzde 1 KDV imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.


Makro-Akyapı Seyran Şehir Projesi 'nin sosyal donatı alanları arasında; fitness center, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve spor alanları yer alıyor. 


Seyran Şehir Kayaşehir nerede?

Seyran Şehir Kayabaşı ulaşım: Makro-Akyapı Seyran Şehir projesi Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Sağlık Kenti’ne 2 kilometre,  Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre, Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Makro-Akyapı Seyran Şehir projesi iletişim:

Kayaşehir Seyran Şehir telefon numarası: 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com




projeye sor



Geri Dön