03 / 05 / 2024

Makyol, konuta Beylikdüzü’nden girdi!

Makyol, konuta Beylikdüzü’nden girdi!

DÜNYANIN en iyi 250 müteahhiti arasında yer alan, taahhüt alanında dünyanın önde gelen projelerine imza atan Makyol, konut sektörüne girdi. Projede 464 konut ve 84 mağaza bulunuyor.



Makyol, Beylikdüzü’nde 180 milyon lira yatırımla 464 konut ve 84 mağazadan oluşan Makyol Yaşam projesini inşa edecek. Kendi arsası üzerinde inşa edeceği proje üzerinde yaklaşık 1.5 yıldır çalışan Makyol, Beylikdüzü, Esenkent, Küçükçekmece ve Boğaz hattında yeni projeler hedefliyor. Makyol İnşaat Gayrimenkul ve Turizm Grup Başkanı Alper Tüfekçi, 300 dönümlük arazi stokları olduğunu belirtti. 

 

Yüzde 1 KDV’li

 

Tüfekçi,“Beylikdüzü, Küçükçekmece, Esenkent ve Göksu’da arazilerimiz bulunuyor. 8 markalı proje daha yapacak arazimiz var. İlk olarak Esenkent’te büyük ölçekli bir proje üzerinde çalışıyoruz.  2015 yılına yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi. Tüfekçi, Makyol Yaşam proleri için satış öncesi yüzde 30 ön talep aldıklarını belirterek, şunları söyledi: “Projedeki dairelerin metrekare satış fiyatı 2 bin 800 liradan başlayacak. Yüzde 0.85 faiz oranıyla banka kredili alım ve senetli satış yapacağız. Toplam 90 bin metrekarelik inşaat alanına sahip proje, 180 milyon liralık yatırımla hayata geçiriliyor. Yüzde 1 KDV avantajı bulunan Makyol Yaşam; metrobüs, AVM ve eğitim kurumlarına yakın. Mahalle konsepti ile hayata geçen projemizi hem oturum hem de yatırım amaçlı değerlendiriyoruz. Tamamlandığında yatırımcılarına yaklaşık yüzde 35 getiri sağlamasını bekliyoruz.” 


vatan


Geri Dön