01 / 05 / 2024

Makyol Yaşam satışa çıktı! 1 KDV avantajı!

Makyol Yaşam satışa çıktı! 1 KDV avantajı!

Dünyanın en büyükleri arasında yer alan Makyol İnşaat, Beylikdüzü' nde yeni projesini satışa çıkardı. 464 daireden oluşan proje, yüzde 1 KDV avantajı ile alıcılarını bekliyor...



Dünyanın en büyükleri arasında yer alan Makyol İnşaat, Beylikdüzü'nde yeni projesini satışa çıkardı. 464 daireden oluşan proje, yüzde 1 KDV avantajı ile alıcılarını bekliyor.


MAKYOL İnşaat'ın gayrimenkul sektöründeki yeııi projesi Makyol Yaşam Beylikdüzü satışa çıktı. İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan proje, farklı konut tiplerini, sosyal tesisleri ve mağazaları buluşturan alışveriş ve yaşam merkezi ile 'yüzde yüz ev' konsepti sunuyor. Toplam 90 bin metrekare inşaat alanında, 180 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek proje, 464 adet daire ve 84 adet mağazadan oluşacak. Yüzde 1 KDV avantajı ile satılan projede, 1+1, 2 + 1, 3+1 ve bahçe katlarından oluşan çeşitli konut tipleri bulunuyor.

 

YÜZDE 0.85 FAİZ, 120 AY VADE 


Lansman dönemine özel avantajlı fiyatlarla projeden konut sahibi olmak isteyenler, Makyol'im proje bitirme garantörlük sözleşmesi imzaladığı Türkiye'nin önde gelen 5 bankasından yüzde 0.85 faiz oranı ile 120 aya kadar vadede, dosya masrafsız kredi kullanabilecek ya da senetli satış imkanından yararlanabüecek. Makyol İnşaat, uluslararası sektör değerlendirme raporu ENR'de, son 9 yılda 8 kez dünyanın ilk 225 inşaat firması arasında yer aldı. 


Takvim 


Geri Dön