04 / 05 / 2024

Malatya Başharık Mahallesinde kaldırım ve asfaltlama çalışması devam ediyor!

Malatya Başharık Mahallesinde kaldırım ve asfaltlama çalışması devam ediyor!

Malatya Belediyesi tarafından yağışlı havalarda TOKİ bölgesinden gelen yağmur sularının sık sık sorunlara neden olduğu Başharık Mahallesinde ilk defa yağmursuyu drenaj hattı döşenirken, kanalizasyon ve içmesuyu şebeke hatları yenilendi.




Malatya Belediyesi tarafından yağışlı havalarda  TOKİ  bölgesinden gelen yağmur sularının sık sık sorunlara neden olduğu Başharık Mahallesinde ilk defa yağmursuyu drenaj hattı döşenirken, kanalizasyon ve içmesuyu şebeke hatları yenilendi. Yeni yol açma ve genişletme çalışmaları ile alt yapı düzenleme çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı, peyzaj ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Malatya Belediyesi tarafından, alt yapısı tamamlanan Başharık Mahallesi'nde de asfaltlama çalışmalarına devam ediliyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, son beş yıl içerisinde yaklaşık 5 milyon metrekare asfaltlama çalışmasının yapıldığı, alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde finişerle beton asfalt seriminin yoğun bir şekilde sürdürüldüğü bildirildi. 

Asfaltlama çalışmaları sırasında alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda öncelikle freze makinesi ile yolların kazılarak tesfiyesinin verildiği, akabinde de finişerler ile asfalt seriminin yapıldığı ifade edildi. 



Günboyu


Geri Dön