27 / 04 / 2024

malatya yol çalışmaları

malatya yol çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Aşağı Karagöz Mahallesinin ulaşımını sağlayan mahalle yolunda asfaltlama çalışmaları yapıyor.

Malatya Yazıhan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan ilçesinin en önemli grup yollarını bir yandan genişletirken bir yandan da asfaltlama yapıyor.

Malatya'nın yolları genişletiliyor!

Malatya’nın ilçe ve kırsal mahallelerinde yol ile ilgili önceden birikmiş sorunların, geçtiğimiz yıl büyük bir bölümünü çözen Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın en büyük ilçelerinden biri olan Doğanşehir de bu yıl da çalışmaya devam ediyor.

Malatya'daki yol çalışmaları hız kazandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yollarda kısmi kaplamalar, yama çalışmaları, dolgu çalışmaları ve şarampol temizliği gerçekleştirdi

Malatya'da yol çalışmalarının büyük bir kısmı tamamlandı!

Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, Çevre Yolu orta refüj düzenleme çalışmalarını tamamlayan belediye tarafından, Doğu girişi yan refüjlerde düzenleme çalışmalarına başlandı.

Malatya Başharık Mahallesinde kaldırım ve asfaltlama çalışması devam ediyor!

Malatya Belediyesi tarafından yağışlı havalarda TOKİ bölgesinden gelen yağmur sularının sık sık sorunlara neden olduğu Başharık Mahallesinde ilk defa yağmursuyu drenaj hattı döşenirken, kanalizasyon ve içmesuyu şebeke hatları yenilendi.

Malatya'da çalışmalar tam gaz: Orta hasarlı binalar, yerinde dönüşüm, TOKİ konutları... Hem tarih hem rakam verildi!

Depremden etkilenen Malatya'da konut sahipleri, kiracılar ve esnaf için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Malatya genelindeki son durumu paylaştı. İşte o rakamlar ve yeni konutların teslim tarihleri...

Isparta-Burdur arasına yapılan yol çalışmaları hız kesmiyor!

Isparta ve Burdur arasındaki mesafe 26 kilometreden 15 kilometreye düşürülecek.  Yol çalışmaları kapsamında Değirmendere Vadisi’nde 210 metre uzunluğunda viyadük inşa edilecek. 

Muğla-Kale yol çalışmalarında yaşanan 3 sorun TBMM'de!

Muğla-Kale yol yapım çalışmalarını yürüten firmanın işi bıraktığı iddiaları ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağı TBMM gündeminde konu oldu..

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmaları mecliste!

Antalya Finike-Elmalı-Korkuteli duble yol çalışmalarının durdurulduğu yönündeki haberler meclis gündemine taşındı..

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor!

3 bin 700 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi'nin yol çalışmaları başlıyor. Hastanenin dört bir tarafına yayılacak bulvarların uzunluğu 33 kilometreyi bulacak

Sapanca'da yol çalışmaları devam ediyor!

Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Hacımercan Mahallesi’nde başlatılan yol onarım ve genişletme çalışmaları devam ediyor.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama ve reglaj çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor.

Adana'da devam eden yol çalışmaları TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana'da devam eden yol çalışmalarının tamamlanmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Türkmen sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Şanlıurfa Ticaret Merkezi'ndeki yol çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUTİM içindeki alanlarda yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarını mesai gözetmeksizin yürüterek esnafın mağduriyetini önledi. Büyükşehir ekiplerinin çalışması esnaftan tam not aldı.

Hatay'daki yol çalışmaları hız kesmiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi il genelindeki yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

malatya yol çalışmaları Haberi

malatya yol çalışmaları


Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Aşağı Karagöz Mahallesinin ulaşımını sağlayan mahalle yolunda asfaltlama çalışmaları yapıyor.

3.3 kilometrelik kısmı birinci kat sathi asfalt ile kaplayan Büyükşehir Belediyesi, güzergâhı daha güvenli hale getirmek için yol genişletme ve perde duvar örme işlerini ise geçtiğimiz yıl tamamlamıştı.

Büyükşehir Belediyesi bölgede ayrıca Üçkaya, Zendin, Yukarı Karagöz ve Aşağı Karagöz mahallerinin ulaşımını sağlayan 8.5 kilometrelik grup yolunun büyük bölümünü geçen yıl 4 metre genişlikten 8 metre genişliğe çıkarmıştı. Kalan 1.8 kilometrelik bölümde ise çalışmalarını bu yıl büyük oranda tamamladı.1.8 kilometrelik bölümde sürdürülen çalışmalar kapsamında yol genişliği 4 metreden 10 metreye çıkarıldı.


Keskin virajların ortadan kaldırıldığı, engebeli arazilerin de düzeltildiği yol güzergâhında kış aylarında ulaşımda büyük zorluklar yaşayan bölge halkı, yapılan hizmetlerle ferah bir nefes aldı.

Yapılan hizmetleri değerlendiren...