29 / 04 / 2024

Malatya Hekimhan Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Malatya Hekimhan Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Malatya'nın Hekimhan ilçesine yaptırılacak yaşam kompleksinin temeli atıldı. Törene Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve vatandaşlar katıldı.



Malatya'nın Hekimhan ilçesine yaptırılacak yaşam kompleksinin temeli atıldı.Hekimhan ve Beşiktaş Belediyelerince yaptırılan merkezin temel atma töreninde konuşan  CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, belediyelerin yapması gereken asfalt ve atık toplama gibi hizmetlerin yanı sıra sosyal ve kültürel çalışmaların da önemli olduğunu belirterek, "Hekimhan ilçemize yapılacak bu yaşam merkezinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.


Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, temelini attıkları yaşam kompleksinin Hekimhanlıların ihtiyaçlarını karşılayacağını kaydetti.Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da Hekimhan'da yapılmasına katkı sundukları merkezin hayırlı olmasını diledi.


Törene Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, CHP İl Başkanı Enver Kiraz ve vatandaşlar katıldı.Komplekste düğün salonu, dinlenme alanları, kafeterya ve spor alanlarının bulunduğu belirtildi.


Radikal


Geri Dön