04 / 05 / 2024

Malatya Kale'ye yeni üst geçit geliyor!

Malatya Kale'ye yeni üst geçit geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak Ayı Toplantısı’nda ulaşımla ilgili önemli kararlar alındı. İşte o kararlar...





Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak Ayı Toplantısı’nda ulaşımla ilgili önemli kararlar alındı. Doğu Garajı ile yeni İlçe ve Köy Terminalini kullanacak olan toplu taşıma araçlarının garajlara giriş güzergahları belirlenirken,  Kale ilçesine üst geçit yapılması kararları alındı.

 

Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar Başkanlığı’nda yapılan UKOME toplantısında, toplam 22 madde görüşüldü. Gündem maddelerinin çoğunluğu görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler alt komisyona havale edildi, bazı maddeler de yasal prosedürlerin tamamlanması için beklemeye alındı.

 

Kale’ye üst geçit


UKOME toplantısında, okul bölgesine üst geçit yapılması kararlaştırıldı. Kale İlçesi’nde özellikle İzollu İlkokulu ile Ortaokulu öğrencilerinin karşıdan karşı geçişleri sırasında güvenli geçiş yapılması amacıyla okul önüne, yan yol ile üst geçit yapılması kararlaştırıldı.

 


Malatya Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön