23 / 05 / 2024

Malatya Kale yeni üst geçit

Malatya Kale yeni üst geçit

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak Ayı Toplantısı’nda ulaşımla ilgili önemli kararlar alındı. İşte o kararlar...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Kale Grubu, 10 günde 8 yeni gayrimenkul şirketi kurdu!

Kale Grubu, geçtiğimiz hafta 7 yeni gayrimenkul şirketi kurmuştu. Bu şirketlere bir yenisi eklendi. Kale Grubu tarafından, Kalebodur Gayrimenkul Ticaret A.Ş. dün kuruldu. 

Kale Grubu'ndan 631.3 milyon TL'lik 7 yeni gayrimenkul şirketi!

Kale Grubu toplam sermayesi 631 milyon 324 bin 58,96 TL olan 7 yeni gayrimenkul şirketi kurdu. Peki şirketlerin ortakları kim? İşte ayrıntılar... 

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Malatya'da yeni deprem

Son dakika deprem haberleri. Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde deprem oldu. Saat 23:14'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

O belediye eğitim şartı olmadan güvenlik görevlisi alacak! Süresi dolmadan başvurun!

Malatya Kale Belediyesi tarafından eğitim şartı olmaksızın işçi alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak personeller için gerekli olan koşullar ise belli oldu. Biz de detayları ve başvuru koşullarını sizin için derledik...

TOKİ'den Erzurum Aşkale'ye 164 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzurum Aşkale'de 164 konutluk yeni proje inşa edecek.

Kale Belediyesi Malatya'da kat karşılığı inşaat yaptıracak! 

Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı, Düztarla Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 konutluk yeni proje!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya'da 541 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Malatya Yeşilyurt'a 541 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta 541 yeni konut hayata geçirecek. Projenin ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Van Başkale halkı yeni evlerine kavuşmayı bekliyor!

Sel felaketinin yaşandığı ve 11 evin yıkıldığı Van Başkale'de evlerini kaybeden vatandaşlar yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

TOKİ'den Malatya'ya 18 yeni dükkan müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut ve 18 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek.

Malatya Yeni Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 iş yeri inşa edilecek!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 projeleri için sunum yaptı. Belediyenin yeni projeleri içerisinde Yeni Sanayi Sitesi için 2 bin 400 inşaatı da yer alıyor. 

Malatya Kale yeni üst geçit Haberi

Malatya Kale yeni üst geçit



Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak Ayı Toplantısı’nda ulaşımla ilgili önemli kararlar alındı. Doğu Garajı ile yeni İlçe ve Köy Terminalini kullanacak olan toplu taşıma araçlarının garajlara giriş güzergahları belirlenirken,  Kale ilçesine üst geçit yapılması kararları alındı.

Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Sarılar Başkanlığı’nda yapılan UKOME toplantısında, toplam 22 madde görüşüldü. Gündem maddelerinin çoğunluğu görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler alt komisyona havale edildi, bazı maddeler de yasal prosedürlerin tamamlanması için beklemeye alındı.

Kale’ye üst geçit


UKOME toplantısında, okul bölgesine üst geçit yapılması kararlaştırıldı. Kale İlçesi’nde özellikle İzollu İlkokulu ile Ortaokulu öğrencilerinin karşıdan karşı geçişleri sırasında güvenli geçiş yapılması amacıyla okul önüne, yan yol ile üst geçit yapılması kararlaştırıldı.


Malatya Büyükşehir...