28 / 04 / 2024

Malatya’daki depremde son durum! Ölü ve yaralılar var!

Malatya’daki depremde son durum! Ölü ve yaralılar var!

Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinin ardından bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 12.04'te meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde şu ana kadar 1 kişinin öldüğü bildirilirken, yaralı sayısı ise artıyor.



Kahramanmaraş merkezli büyük deprem felaketinin ardından bölgede bir deprem daha meydana geldi. AFAD yetkilileri, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen depremin 6 kilometre derinlikte gerçekleştiğini ve deprem nedeniyle 1 kişinin yaşamını yitirdiğini, son bilgilere göre110 kişinin ise yaralandığını duyurdu.

 

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde saat 12.04'te 5,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yetkililer, depremin 6,96 km derinlikte gerçekleştiğini duyururken, sarsıntı, Malatya'nın haricinde Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, ve Şanlıurfa gibi civar şehirlerde de hissedildi.

Malatya’daki depremde son durum! Ölü ve yaralılar var!

1 ÖLÜ, 110 YARALI!

Yaşanan deprem nedeniyle Malatya'da önceki depremlerde hasar aldığı belirtilen bazı binaların da yıkıldığı gelen bilgiler arasında.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Malatya'da meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde yaralananlar olduğunu duyururken, bu vatandaşların sağlık kurumlarında tedavi altına alındığını bildirdi.

Koca, yaralılardan 6'sının ameliyatta, 3’ünün ise yoğun bakımda olduğunu da sözlerine ekledi.


Geri Dön