01 / 05 / 2024

Mall of İstanbul, 28 Nisanda görücüye çıkıyor! Metrekaresi 2 bin 850 lira!

Mall of İstanbul, 28 Nisanda görücüye çıkıyor! Metrekaresi 2 bin 850 lira!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiyenin en büyük karma kullanım projesi olmaya hazırlanan Mall of İstanbul projesini 28  Nisanda görücüye çıkarıyor. Basın lansmanı; Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torunun da katıl



Torunlar GYO, Türkiyenin en büyük karma kullanım projesi olmaya hazırlanan Mall of İstanbul projesini 28 Nisan Perşembe günü görücüye çıkarıyor. AVM, otel ve rezidans olarak tasarlanan projenin ilk etabını oluşturan Mall of İstanbul rezidanslarının tanıtımı ve satış kampanyasına ilişkin tüm detaylar açıklanacak. Basın lansmanına; Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Aziz Torun, Torunlar GYO Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Torun ve Torunlar GYO Proje Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Yezdan Kanaat da katılacak ve projeyle ilgili merak edilenleri yanıtlayacak.

İkitelli'de, TEM ve D100 otoyollarına bağlantılı bir noktada ve Atatürk Havaalanına 5 kilometre mesafede yükselecek olan Mall Of İstanbul projesinde 1.250 rezidans yer alacak. Metrekare ortalama satış fiyatının 2 bin 850 lira olarak belirlendiği Mall Of İstanbul projesi toplam alanın yüzde 52'si alışveriş merkezine, yüzde 31'i konuta, yüzde 9'u ofise, yüzde 8'i otele ayrılacak şekilde planlandı. Mall Of İstanbul projesinin inşaat alanı 539 bin 885 metrekare, kiralanabilir alanı 162 bin 500 metrekare, satılabilir alanı ise 111 bin metrekare.

Dört kule halinde inşa edilecek olan Mall Of İstanbul projesinde yer alacak olan rezidansların en küçüğü 59 metrekare, en büyüğü 220 metrekare olarak tasarlandı. Konut tipleri ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak çeşitlere ayrılıyor. İnşaatına önümüzdeki Mayıs ayında başlanacak olan Mall Of İstanbul projesinde teslimler 2013 yılının ikinci yarısında yapılacak.

http://www.mallofistanbul.com.tr/

http://www.torunlargyo.com.tr/

444 2 664


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön