29 / 04 / 2024

Mall Of İstanbul alışveriş merkezi açıldı!

Mall Of İstanbul alışveriş merkezi açıldı!

154 bin metrekare kiralanabilir alanın bulunduğu AVM'de hedef 24 milyon kişi. TORUNLAR GYO tarafından 1.3 milyar TL'lik yatırımla hayata geçirilen Türkiye'nin ikinci en büyük alışveriş merkezi Mail of İstanbul dün açtı.



İstanbul Başakşehir'de Atatürk Havalimanını TEM'e bağlayan Prestij Yolu üzerinde ver alan Mail of İstanbul'da yaklaşık 154 bin metrekare kiralanabilir alan ve 350 mağaza yer alıyor. Açılışta konuşan Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Sürdürülebilir ziyaretçi ve buna bağlı olarak kiracı ilgisi için AVM yatırımlarında artık yeni bir dönem yaşanıyor. Lokasyonu, mağaza karması ve mimarisinin yanı sıra AVM'lerin içeriğinin daha anlam kazandığı ve tercih noktası olarak ön plana çıktığı bir dönemi yaşıyoruz. 

AVM'ler bugün modernitenin, gelişmişliğin, sosyalleşmenin kültürel ve eğitsel gelişmenin merkezleri olarak önemli misyonlar üstleniyor. Biz de bu anlayışla Mail of İstanbul'u tasarladık ve geliştirdik" diye konuştu. 


Önemli bir yaşam merkezi olacak TORUNLAR GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Mail of  İstanbul hem kendi kadrosu, hem de 350 mağazası ile 5 bin kişi için yeni istihdam alanı yaratıyor. Konut ve ofislerimizde yaşam başladı. Kısa sürede burada da ciddi bir canlılık başlayacak" dedi. Ziyaretçiler için önemli bir yaşam merkezi olacağını belirten Torun, yıllık kapı girişi hedeflerinin 24 milyon ziyaretçi olduğunu kaydetti. 


Akşam 


Geri Dön