29 / 04 / 2024

Maltepe Adalife fiyat listesi!

Maltepe Adalife fiyat listesi!

Firma: Çolakoğlu İnşaat

Proje: Adalife

Maltepe Adalife fiyat listesi 435 bin liradan başlayarak, 595 bin liraya kadar değişiyor. Banka kredisinin kullanıldığı Çolakoğlu İnşaat Adalife Evleri'nde dairelerin teslimleri hemen gerçekleştiriliyor...




Adalife Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesinde inşa ediliyor.  Çolakoğlu İnşaat  tarafından hayata geçirilen  Adalife  Evleri Maltepe'de 116 adet daire yer alıyor. Maltepe Adalife fiyat listesi öncesinde Adalife hakkında diğer detayları verelim.


Maltepe Adalife Evleri'nde dairelerin tamamı 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Adalife Evleri Maltepe'de dairelerin teslimleri hemen yapılıyor. Adalife Evleri Maltepe daire büyüklükleri 145 - 148 metrekare arasında değişiyor.


Geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde dairelerin teslim edildiği Çolakoğlu İnşaat Adalife Evleri ödeme koşulları kapsamında konut bedelinin yüzde 75 kısmına kadar banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. 



Maltepe Adalife fiyat listesi!


Maltepe Adalife fiyat listesi 435 bin liradan başlayarak, 595 bin liraya kadar değişiklik gösteriyor. Adalife Evleri Maltepe tanıtım ofisi ile 0216 365 91 91 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz.


5 bin 500 metrekare yeşil alana sahip olan Maltepe Adalife Evleri'nde fitness center, sauna, buhar banyosu, kapalı otopark, kamelyalar, çocuk oyun alanları, güvenlik gibi sosyal olanaklar ve hizmetler yer alıyor.



Maltepe Adalife iletişim bilgileri

Telefon :0216 365 91 91

Web adresi : www.colakogluyapigrubu.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön