05 / 05 / 2024

Maltepe Dragos Park Projesi'nde metrekaresi 2 bin 500 dolara!

Maltepe Dragos Park Projesi'nde metrekaresi 2 bin 500 dolara!

2 bin 25 metrekare arsa alanına sahip olan Dragos Park, 2007 deprem yönetmeliğine ve TS-500'e uygun olarak inşa edildi. Maltepe-Dragos-Cevizli bölgesinde hayata geçirilen proje Kentin İçinde, Kentin Üstünde sloganıyla lanse ediliyor



2 bin 25 metrekare arsa alanına sahip olan Dragos Park, 2007 deprem yönetmeliğine ve TS-500'e uygun olarak inşa edildi. Maltepe-Dragos-Cevizli bölgesinde hayata geçirilen proje Kentin İçinde, Kentin Üstünde sloganıyla lanse ediliyor.

47 metre yüksekliğe sahip olan Dragos Park'ın toplam kapalı alanı 5 bin 880 metrekare.

Ekşioğlu Mimarlık Mühendislik tarafından Nisan 2010 yılında Maltepe- Dragos bölgesinde yapımına başlanan Dragos Park projesi, 2025 m2 arsa üzerinde 6000m2lik kapalı alana sahip. 1i bodrum olmak üzere toplamda 16 kattan oluşan Dragos Parkta katlar 280 m2lik alanlar üzerine kurulu. Anahtar teslim halde bitmiş olan Dragos Park projesi, aynı zamanda Kadıköy Pendik Minibüs Yolu, Adliye Sarayı,  Marmaray  Yüksek Hızlı Tren Hattı başta olmak üzere birçok lokasyona da oldukça yakın.

Kentin İçinde, Kentin Üstünde sloganıyla yükselen Dragos Park, öncü proje olmanın avantajlarını müşterileriyle paylaşmak için Kasım 2011 tarihi ile satışa sunuldu. Ortalama 2 bin 300 dolar - 2 bin 500 dolar/metrekare satış rakamı ile yatırımcılara ve ofis sahibi olmak isteyenlere kapılarını açan Dragos Park, bölgede yükselen projeler arasında hemen teslim olan halihazırdaki tek proje olarak öne çıkıyor.

400 metrekare ve 260 metrekarelik net alanlara ve 60ar metrekarelik depolara sahip mağazaları ve 480 m2lik giriş terası yanında ayrıca +50 metre kotunda yer alan çatı terasıyla da öne çıkan Dragos Park, bölgedeki yapımı devam eden projeler arasında denize en yakın proje olmanın lüksünü sizlerle paylaşıyor.

Gerek Home-Ofis ihtiyacına gerekse de Açık Ofis taleplerine uygun olarak tasarlanan Dragos Park projesinde, tüm aradıklarınızı bulmak mümkün. VRF ısıtma soğutma sistemi, enerji korunumlu giydirme cephesi, hızlı asansörleri, UPS ve jeneratör devreleri, yangın ihbar söndürme sistemleri ve diğer özellikleri ile bir ofiste aradığınız her şey burada sizleri bekliyor.

Her ofis için 2 adet araçlık kapalı otopark ile misafir araçlar için ayrılmış açık otoparkı yanı sıra, 24 saat güvenlik, CCTV Kamera Kaydı, Vale ve Danışma hizmetleri ile donatılmış Dragos Parkta ayrıcalıklı bir ofise sahip olabilirsiniz.

Dragos Park projesi hakkında açıklama yapan Ekşioğlu Mimarlık Mühendislik Genel Müdürü Kadem Ekşi; İstanbul Anadolu Yakasında nitelikli deprem güvenli uzun servis ömrüne sahip bir bina inşa ettiklerini ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirterek, bölgenin yükselen bir eğilim içinde olduğunun altını çizdi. Kentsel dönüşümün gündemde olduğu bu günlerde konforun ve güvenin adresi olarak Dragos Park projesini işaret eden Ekşi, satış rakamı olarak; hemen teslim bir proje olarak düşünüldüğünde bölgenin en cazip satış rakamına sahip projesinin Dragos Park olduğunu belirtti.

www.ematurkey.com
T: 0216 442 19 53


Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com

Geri Dön