30 / 04 / 2024

Maltepe Marmaroom'da son dükkanlar 749 bin TL'ye!

Maltepe Marmaroom'da son dükkanlar 749 bin TL'ye!

Firma: Evko Meot İnşaat

Proje: Marmaroom

Dükkan fiyatlarının 749 bin TL ile 799 bin TL arasında değiştiği Maltepe Marmaroom projesi kapsamında yer alan son dükkan ve dairelerin satışları devam ediyor.



Evko Meot İnşaat tarafından hayata geçirilen  Marmaroom  projesi, Maltepe'de İstanbul'un Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. 


Son dairelerin ve ticari ünitelerin satışlarının devam ettiği Maltepe Marmaroom projesinin toplam arsa alanı 13 bin metrekare. 


7 ticarti ünitenin yer aldığı projede ticari ünitelerin fiyatları 749 bin TL'den başlıyor ve 799 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


3 blok halinde yükselen projede yer alan ticari üniteler 50 metrekare ve 50 metrekare depo olmak üzere 100 metrekare tasarlandı.


Dairelerin alanları 61 metrekare ile 165 metrekare arasında değiştiği Maltepe Marmaroom'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. 


Maltepe Marmaroom projesinin sosyal alanlarında squash, kreş, masa tenisi, çocuk havuzu, kafeterya, açık kapalı yüzme havuzu, basketbol, fitness merkezi, sauna ve oyun alanları bulunuyor. 


Maltepe Marmaroom adres:

Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi, Çağlayan Sokak  -  Maltepe


Maltepe Marmaroom iletişim bilgileri

Telefon: 444 37 65

Web Adresi: http://marmaroom.com


projeye sor



Geri Dön