29 / 04 / 2024

Marmaroom Maltepe'de kira garantili dükkanlar 749 bin TL'ye!

Marmaroom Maltepe'de kira garantili dükkanlar 749 bin TL'ye!

Firma: Evko Meot İnşaat

Proje: Marmaroom

Marmaroom Maltepe projesinde son dairelerin satışları devam ederken ticari üniteler de satışa çıktı. Projede yer alan ticari ünitelerin fiyatları 749 bin TL'den başlıyor. Firma ticari üniteler için kira garantisi veriyor.



Son kalan daireler ve kira garantili dükkanların satışlarının devam ettiği Maltepe’deki  Marmaroom  projesinde cazip fırsatları kaçırmayın! Marmaroom projesi,  Evko İnşaat Grubu  tarafından Anadolu Yakası'nda Maltepe'de inşa ediliyor.

 

13 bin metrekare alan üzerinde kurulan  Marmaroom  Maltepe projesinde son dairelerin satışları devam ederken ticari üniteler cazip fırsatlarla satışa çıktı.


Marmaroom Maltepe projesindeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları ise 61 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor. 


7 ticari ünitenin yer aldığı Marmaroom projesinde, ticari ünitelerin her biri 100 metrekareden oluşuyor.  50 metrekare giriş ve 50 metrekare zemin kat kullanımı olmak üzere tasarlanan bu ticari üniteler için firma, 'Kira Garantisi' veriyor. Marmaroom Maltepe projesinde yer alan ticari ünitelerin fiyatları 749 bin TL'den başlıyor.


Marmaroom projesinin sosyal alanlarında çocuk havuzu, squash, kreş, masa tenisi, kafeterya, basketbol, fitness merkezi, açık kapalı yüzme havuzu, masaj salonu, oyun alanları ve sauna yer alıyor.


Marmaroom Maltepe adres:

Zümrütevler Mahallesi, Nil Caddesi, Çağlayan Sokak  -  Maltepe


Marmaroom Maltepe iletişim

Telefon: 444 37 65

Web Adresi: http://marmaroom.com


projeye sor



Geri Dön