03 / 05 / 2024

Maltepe voleybolun yeni adresi olacak!

Maltepe voleybolun yeni adresi olacak!

Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil ve vekili Mustafa Ekşi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ı ziyaret etti. Maltepe’deki TVF Pro Beach 2014 organizasyonunun gelecek yıllarda geniş katılımlı olarak, daha büyük bir alanda yapılmasına karar verild



Voleybolun geleceği, geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması konusunda fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, Maltepe’de düzenlenen “TVF Pro Beach 2014” organizasyonunun başarısından söz edilerek, gelecek yıllarda organizasyonun geniş katılımlı olarak, daha büyük bir alanda yapılması konusunda görüş birliğine varıldı.

 

"Hedef kitleyi yakalayabiliriz"


Başkan Kılıç, “Belirli bir tarih belirledikten sonra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüşürüz, sahilde bulunan geniş alanı sizlerin imkânına sunmaya çalışırız. Size tahsis etmiş olduğumuz alanda daha önce Açık Hava Sinema Günleri düzenlemiştik. Tanıtımı çok iyi yapıldı. Türkan Şoray ve Tarık Akan geldi. Büyük bir katılım oldu. Aynısını voleybol organizasyonlarımızda da yapabilir, hedef kitleyi buraya yönlendirebiliriz” dedi.

 

Voleybol Federasyonu yetkilileri de, Maltepe’de bulunan spor salonları hakkında bilgi alarak, Kılıç’a desteklerinden ötürü teşekkürlerini ileterek, kendisini federasyon binasında ağırlamaktan onur duyacaklarını belirttiler.


Maltepe Belediyesi


Geri Dön