02 / 05 / 2024

Manisa Akhisar Orman İşletmesi hizmet binası yaptıracak!

Manisa Akhisar Orman İşletmesi hizmet binası yaptıracak!

Manisa Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü, mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait olan Soma Nihat Danışman Mahallesi'ndeki 463 metrekare yüzölçümündeki arsa ve üzerindeki binaları vererek şeflik binası ile hizmet evi binası yaptıracak



Manisa Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü, mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait olan Soma Nihat Danışman Mahallesi Gaziosmanpaşa Caddesi No 11 Orman Lojmanları Soma Manisa adresindeki 463 metrekare yüzölçümündeki arsa ve üzerindeki binaların verilmesi karşılığında şeflik binası ve hizmet evi binası yaptıracak.

İhalenin tahmini bedeli 939 bin 368 lira ve geçici teminatı da 28 bin 182 lira olarak belirlenirken işletme, ilave olarak 8 bin lirada nakit ödeme istiyor. İhale, 27 Eylül 2011 tarihinde gerçekleştirilecek.


Detaylar şöyle:

ARSA VERİLMEK SURETİYLE İNşžAAT İşžİ YAPTIRILACAKTIR
Akhisar Orman İşletme Müdürlüğünden:
Mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait Soma İlçesi, Nihat Danışman Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi No:11 Orman Lojmanları SOMA/MANİSA Adresindeki 330 Ada 15 Parseldeki 463 m2 arsa ve üzerindeki binaların verilmesine karşılık, avan projeleri ve mahal listeleri dokümanda verilmiş olan şžeflik binası ve Hizmet evi binasının Kurtuluş Mahallesi Samanyolu Sokak, No: 2 SOMA/MANİSA Adresindeki Mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait 350 Ada 1 Parsel üzerine yüklenici tarafından bedel talep edilmeden yaptırılması ve 8.000,00 TL ilave bedel üzerinden 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun birinci ve 36. Maddeleri uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile ihale edilecektir.
İHALENİN BEDELİ TARİHİ VE YERİ
1 - MUHAMMEN BEDEL: 939.368,00 TL (Yaptırılacak iki adet bina ve 8.000,00 TL ilave bedel)
2 - TARİHİ  : 27.09.2011 Saat 10:30
3 - YERİ  : Orman İşletme Müdürlüğü Toplantı Salonu, Hürriyet Mahallesi, 450 Sokak No: 95 AKHİSAR/MANİSA
4 - Geçici Teminat (Muhammen Bedelin % 3'ü) : 28.182,00 TL (Yirmisekizbinyüzsekseniki TL). Üzerine ihale yapılanların Geçici teminatları, ihaleden sonra kesin teminat ve depozitolarının yatırılması ve sözleşmenin yapılmasını müteakip , üzerine ihale yapılmayan isteklilerin geçici teminatları ise ihaleden sonra geri verilir.
5 - Kesin Teminat ı: İhale bedelinin %6' sidir
6 - İşin Süresi : İhaleye konu işin süresi 18 aydır. Sözleşmenin imzalanıp noterlikçe onaylandığı tarihten itibaren 15 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanır.
7 - İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için aşağıda sayılan belgeleri teklifleri kapsamında sunmaları gerekir:
7-1) Kanuni ikametgah sahibi olduklarını gösterir belge
7-2) Tebligat için Türkiye' de adres göstermeleri, ayrıca irtibat için telefon numarası ve faks numarası bildirmeleri,
7-3) İsteklinin gerçek kişi olması halinde T.C vatandaşı olduğuna dair belge, Tüzel kişi olması halinde ise, T.C Kanunlarına göre ve Türkiye' de kurulmuş Tüzel kişiliğin sicile kayıt belgesi
7-4) Teklif vermeye yetkili olunduğuna dair imza sirküleri;
a) Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi
b) Tüzel kişi olması halinde, tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
c) Ortak girişim olması halinde ortak girişimi oluşturan gerçek kişi veya tüzel kişilerin her birinin (a) ve (b) fıkralarındaki esaslara göre temin edecekleri belgeler.
7-5) şžekli ve içeriği şžartname ekinde belirlenen teklif mektubu.
7-6) İhale şžartname ve eklerinin (ihale dokümanının) satın alındığına dair belge
7-7) İsteklilerin ortak girişim olması halinde ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı ortaklık sözleşmesini, (ihale ortak girişimin üzerinde kaldığı takdirde noter tasdikli ortaklık sözleşmesi verilir.)
7-8) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.
7-9) İsteklinin % 3 geçici teminatı karşıladığına dair belge
İstekliler 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda teminat olarak kabul edilen değerlerden herhangi birisini geçici teminat olarak verecektir. Banka teminat mektubu dışındaki teminatlar Akhisar Orman İşletme Müdürlüğünün, Ziraat Bankası Akhisar şžUBESİ İBAN NO: TR**********************01 nolu hesabına veya Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü Döner Sermaye Saymanlığına yatırılıp alındı makbuzlarını istenen evraklar ile birlikte komisyon başkanlığına vereceklerdir.
Geçici Teminat, Banka Teminat Mektubu olarak verilecekse yine 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre düzenlenmiş olması ve Banka Teminat Mektuplarının süresiz olması şarttır.
Belgeler asıl ya da noter tasdikli suret olacaktır.
8 - İhale şžartnamesi ve ekleri (ihale dokümanı) Akhisar Orman işletme Müdürlüğü, Hürriyet Mahallesi; 450 Sokak, No: 95 adresinde bedelsiz olarak görülebilir ve 100 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların, ihale şžartnamesi ve eklerini (ihale dokümanı) satın almaları zorunludur.
9 - Tekliflerin Sunulma şžekli
9-1) Dış Zarf aşağıdaki belgeleri içerir.
a-) İç Zarf, (Teklif mektubu doldurularak iç zarfa konur, zarfın yapıştırılan yerli istekli tarafından imzalanır veya mühürlenir. Zarfın üzerine isteklinin adı, soyadı ve tebligata esas olarak göstereceği açık adresi yazılır.)
b-) İsteklinin teklifinin değerlendirmeye alınabilmesi için 'ihaleye katılabilmek ve Yeterli Görülmek İçin İstenen Belgelerin' eksiksiz olarak dış zarf içinde bulundurulması gerekmektedir.
c-) İDARE adına alınmış 28.182,00TL (yirmisekizbirnyüzsekseniki TL ) tutarında geçici teminata ait alındı veya banka teminat mektubu
İsteklinin teklifinin değerlendirmeye alınabilmesi için Teklif Mektubunun bulunduğu iç zarfın ve istenilen diğer belgelerin içinde bulunduğu dış zarfın ağzının yapıştırılmış, imzalanmış, mühürlenmiş, üzerine isteklinin adı ve soyadı ile açık adresi ve teklifin hangi işe ait olduğu yazılmış olması gereklidir. Teklif mektuplarında şartnamenin tamamen okunup kabul edildiğinin belirtilmesi ve teklif edilen fiyatların hem rakamla hem de yazı ile açık olarak yazılması, şartnamelere aykırı beyan ya da taahhüt içermemesi, teklif mektubunda silinti ve kazıntı olmaması şarttır. Aksi takdirde teklif değerlendirmeye alınmaz.
9-2) İstekliler, içinde iç zarf ve diğer evrakların bulunduğu dış zarftan oluşan Tekliflerini, ihale tarihi olan 27.09.2011 Salı Günü saat 10:30' a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü, Hürriyet Mahallesi; 450 Sokak, No: 95 adresindeki İhale komisyonu Başkanlığına teslim edilir. Bu saatten sonra verilen teklifler kabul edilmez ve açılmadan istekliye iade edilir.
9-3) Teklifler İadeli Taahhütlü olarak posta ile de gönderilebilir. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale saatine kadar İhale Komisyonu Başkanlığına ulaşması şarttır. Pastadaki gecikme nedeniyle işleme konulmayacak olan tekliflerin alınış zamanı bir tutanakla tespit edilir ve değerlendirmeye alınmaz.
9-4) Komisyon Başkanlığına verilen teklifler, herhangi bir sebeple geri alınamaz ve değiştirilemez.
10 - İhale Komisyonu, ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tespit etmekte serbesttir.
11 - 2886 sayılı yasaya göre ihaleye katılması yasak olanlar ihaleye katılamaz.
12 - İstekliler tekliflerini, avan projesi ve mahal listesi ihale şartnamesi ekindeki dokümanda verilmiş olan iki adet binayı yapmayı taahhüt etmek ve 8000,00 TL ilave bedele ek olarak kapalı teklif usulü ile pey sürerek artırmak suretiyle vereceklerdir. Bu ihalede uygun bedel; teklif edilecek bedellerin en yükseğidir.
13 - İhale üzerine kalan isteklinin, idare tarafından ihale kararının kendine tebliğinden itibaren onbeş (15) gün içinde, ihale ile ilgili her türlü vergi, resim ve harçların tamamını Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü Döner Sermaye Saymanlığına veya teminatlar Akhisar Orman İşletme Müdürlüğünün , Ziraat Bankası Akhisar şžUBESİ İBAN NO: TR**********************01 nolu hesabına nakden ve peşin olarak yatırması, sözleşme imzalanması ile ilgili işlemleri tamamlayarak geçici teminatı kati teminata çevirip, imzalanmış sözleşmeyi notere onaylatarak idareye teslimi şarttır.
İlan olunur.
7211/1-1

Detaylı bilgi için tıklayın

 

 


Geri Dön