18 / 05 / 2024

Manisa Değnekler’in su sorunu çözüldü!

Manisa Değnekler’in su sorunu çözüldü!

MASKİ, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde içme suyu sıkıntısı yaşayan vatandaşların imdadına yetişti. Suyun yetersiz kalmasından şikayet eden mahalleli, yeni döşenen içme suyu hattıyla rahat etti.




Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde içme suyu sıkıntısı yaşayan vatandaşların imdadına yetişti. Suyun yetersiz kalmasından şikayet eden mahalleli, yeni döşenen içme suyu hattıyla rahat etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nin içme suyu sıkıntısını çözdü. Mahallede yaşayan vatandaşların talebi üzerine yapılan çalışmalarla 250 metre içme suyu hattı çekildi. Daha öncesinde vatandaşların kendi çabalarıyla içme suyuna ulaştığı ve bazı evlerde su sıkıntısının üst seviyeye çıktığı belirtilirken, yapılan çalışma mahalleliyi mutlu etti. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu konusunda vatandaşların sıkıntı yaşamamaları ve boru patlaklarının önüne geçmek için terfi ve isale hatlarını döşeme ve yenileme çalışmalarına devam edeceği bildirildi. 



Manisa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön