28 / 07 / 2024

manisa değneklerin su sorunu çözüldü mü

manisa değneklerin su sorunu çözüldü mü

MASKİ, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde içme suyu sıkıntısı yaşayan vatandaşların imdadına yetişti. Suyun yetersiz kalmasından şikayet eden mahalleli, yeni döşenen içme suyu hattıyla rahat etti.

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Türk Telekom internet aboneliklerine zam! Artış sonrası en düşük paket kaç lira oluyor?

Türkiye'de elektrik, su, doğal gaz zamları derken internete de zam geliyor. Bankalara olan borcunu ödeyemeyen Türk Telekom'un Varlık fonu tarafından satın alınmasının ardından internet aboneliklerine zam geleceği öğrenildi. En düşük paket kaç lira oldu? İşte detaylar...

Gi Taç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gi Taç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Giyasettin Su tarafından kuruldu.

Cezayir'de yolsuzlukla suçlanan eski bakanlar ve emniyet müdürüne hapis cezası!

Cezayir'de Eski Emniyet Genel Müdürü Abdulgani el-Hemil, ailesi ve iki eski bakanın "gayrimenkul ve altyapı projelerinden yasa dışı kazanç elde etmekle" suçlandığı dava sonuçlandı.

Manisa'da dönüşüm parsel değil ada bazında yapılmalı!

Manisa Mimarlar Odası Başkanı Ferdi Zeyrek, kentsel dönüşümün parsel değil ada bazında uygulanması gerektiğini açıkladı.

Manisa Şehzadeler'de yıkım!

Manisa Şehzadeler'deki Çeşnigir Camisinin etrafında kamulaştırma yapılan alanda yıkım çalışması gerçekleşti. Çeşnigir Camisinin de tarihi dokusu da gün yüzüne çıktı.

Manisa Büyükşehir'de e-imar dönemi başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nde e-imar dönemi başladı. Büyükşehir'de İmar Bilgi Sistemi kurulması çalışmaları tamamlanarak belediyenin resmi web sitesinde halka açıldı

Manisa Demirci sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Demirci’nin Çataloluk Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından, mahalleye 5 bin 700 metre uzunluğunda sağlıklı kanalizasyon altyapısı kurmak için de çalışmalarına başladı.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

Düzce'de su abonelerinden alınan ücretler TBMM'de!

Düzce'de ve komşu illerde su abonelerinden alınan ücretler meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Saruhanlı'nın çehresi değişiyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da Şehitlik Heykeli etrafında peyzaj çalışmalarıyla kentin çehresini değiştiriyor.

Manisa Beyler'de altyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesinin Beyler Mahallesi’ndeki altyapı yenileme çalışmalarını başlattı.

Manisa Salihli'de 10 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

TC Salihli 1. İcra Dairesi, Manisa Salihli'de bulunan prefabrik fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam bedeli 10 milyon 4 bin 355 TL olarak belirlendi.

manisa değneklerin su sorunu çözüldü mü Haberi

manisa değneklerin su sorunu çözüldü mü


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nde içme suyu sıkıntısı yaşayan vatandaşların imdadına yetişti. Suyun yetersiz kalmasından şikayet eden mahalleli, yeni döşenen içme suyu hattıyla rahat etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri, Gölmarmara ilçesine bağlı Değnekler Mahallesi’nin içme suyu sıkıntısını çözdü. Mahallede yaşayan vatandaşların talebi üzerine yapılan çalışmalarla 250 metre içme suyu hattı çekildi. Daha öncesinde vatandaşların kendi çabalarıyla içme suyuna ulaştığı ve bazı evlerde su sıkıntısının üst seviyeye çıktığı belirtilirken, yapılan çalışma mahalleliyi mutlu etti. MASKİ Genel Müdürlüğü’nün içme suyu konusunda vatandaşların sıkıntı yaşamamaları ve boru patlaklarının önüne geçmek için terfi ve isale hatlarını döşeme ve yenileme çalışmalarına devam edeceği bildirildi. 



Manisa Büyükşehir...